Baš kako je Flymetothemoon napisao 3mm balza je ok za winglete 4mm eventualno za elevone.
Kod mene su elevoni zaštićeni prozirnom folijom a isto tako mogu biti i wingleti.
Na završetak krila sam zaljepio i obradio balzu ( ljepljeno epoxijem ) a winglet je zaljepljen na nju uhuporom.
Razlog je vrlo jednostavan, kod loma wingleta pošto je uhupor slabiji jednostavno dođe do odvajanja od balze na završetku krila pa lako naljepiš novi.
Naravno, winglet može biti od bilo kojeg lakšeg materijala ( balza, depron, pvc ), meni se balza pokazala najbolja jer nema vitoperenja koje uzrokuje nestabilnost.
Što se veličine tiće ova dimenzija koju sam naveo i položaj su mi se pokazali najbolji ( max. stabilnost uz min. otpor ).
Ako imaš još koje pitanje samo pucaj, ima nas koji ti u svakom slučaju možemo pomoći.
Izvini što sam ti u temu ubacio svoje slike ( ipak su za pomoć ) a ako želiš mogu ih premjestiti u neku drugu temu.
U svakom slučaju baci oko na :
http://rcwings.webs.com/apps/faq/#anchor-27489-1ima dosta korisnih informacija ( kako spojiti elevone )
Pozz