kad god budeš htio i imao vremena, dođi... vrata od kluba su ti stalno otvorena(metaforički jer mi nekada i spavamo
) tako da nemaš problema s tim... samo nam javi da znamo jer nekada nas bude 2-3 konstantno u klubu po cijeli dan(doslovce oko 20-tak sati), a nekada nema nikoga tjedan dana(odmaramo živce i tijelo), ali smo zato uz telefone i mobitele(broj od tate imaš, a imaš i moj na netu)... kao što vidiš, i u 5 ujutro sam budan... što se tiče stirodura... ja baš i nisam oduševljen s njim... ja sam ovak malo mlađi i još sam pilić, ali sam vjeran klasicima i dobroj, staroj balzi i šmirglanju, rezanju, "zatupljivanju", lakiranju, pokušavanju ljepljenja... ne znam za ostale, ali ja ne mogu raditi sa stirodurom(iako moram naglasiti da se ne navikavam ni na smolu ili staklo ako nije baš neophodno) jer meni nije to to... ne znam zašto, ali nije za mene osobno iako podržavam stirodur jer je lagan, čvrst, lako se oblikuje, svugdje se može utrpati i zaglaviti, a da ne mrda... nego, Micko radi i krila i rebra??? ako radi, nisam znao mada Malog Micka(zbilja mali, ima 16 god.) uvijek mogu pitati... koju ti stanicu imaš? neka od starih klasika ili si štedio pa se ponovio?