Sve ovisi za što kome kvad služi i treba. Za neku zahebanciju i fpv ovaj frame je meni sasvim ok. Težina frejma je 350gr što i nije tako strašno uzevši u obzir da je ful aluminijski x525 330gr - oba sam vagao pa znam,, znači 20grama razlike
Tarot je zakon ako se ide na aero snimanje, ne znam dal ga je pametno koristiti za fpv i jurcanje.
Istina da su ruke dosta fleksibilne i mnogi na netu prigovaraju da prenose previše vibracija na centralnu ploču,, Dji oriđiđi su navodno dosta manje fleksibilne i sa time dosta zahvalnije (možda u skoroj budućnosti uzmem set pa da probam).
A da su lomljive ovo mi je prvi glas, vjerovatno ovisi koja ih je tvornica radila ili koji je mix plastike korišten jer ove moje su podnijele dva dobrana udarca (pao sa min. 20metara u zemlju pod kutem od 45). I, da, moram napomenuti da sam v2 frejm uzeo sa istog linka kojeg je stavio kolega gore,, bijele prednje izgledaju ful kvalitetne i čvrste, zadnje crne su potpuno drugačijeg dizajna i savitljivije. Ove ruke sa v3 iz linka su potpuno drugačije što se tiče fleksibilnosti a i estetike - puno plastičnije pa i moguće da su lomljivije, nisam ih još probao zabiti u zemlju pa ne znam.
Da bi bilo dobro zamijeniti ruke sa karbonskim se 100% slažem i to mi je no1 prioritet čim stavim neke nofce na hrpu,, ima čak i video na yt gdje je to napravljeno na original TBS-u. Centralnu ploče vrijede svakog centa i bez ruka i njih ću def. ostaviti jer mi unutar njih stane sva živa elektronika, a nje nije malo.