Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! January 05, 2014, 03:38:56 pm Evo jednog primjera gdje završavaju djelovi izgubljenih modela.Dečki su vrlo brzo krenuli u potragu ali netko je očito bio brži.Nezgodna stvar je u tome što je setup ( koji je vrlo brzo prepoznat na forumu ) sa tog modela prodan jednom našem modelaru. Radi se o ovome Upit od Colje Oprosti, ali moram te pitati od koga si kupio ovaj setup?
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #1 – January 05, 2014, 03:50:17 pm Da, mene isto JAKO zanima
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #2 – January 05, 2014, 03:54:16 pm I usput, rupa za bateriju se tek na kraju izdubi!
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #3 – January 05, 2014, 04:37:53 pm Setup je od jednog prijatelja nabavljen nije sa foruma, a stanicu mi "zed" pomogao nabavit , a što se tiće ove rupe za bateriju mislim da neće biti problema kada ću ići obljepljivat krilo ako je o tome riječ? .Čak mislim da mi je lakše sada bilo izrezat rupu nego da sam zaljepio krila i onda išao izdubit,a jedino što imam od alata je skalpel i neka mala lemilica ,ovako je urednije i točnije,bar ga nisam probušio i oštetio prilikom izdubljivanja tj. izrezivanja rupe Visit my page:"MT-Style"
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #4 – January 05, 2014, 04:39:50 pm Reci ti meni da nije taj prijatelj "slučajno" našel kakvog Zagija na Preljevnici
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #5 – January 05, 2014, 04:42:44 pm Quote from: zed on January 05, 2014, 04:39:50 pmReci ti meni da nije taj prijatelj "slučajno" našel kakvog Zagija na Preljevnici Mislim da nije,kupovo je preko neta dijelove ,tak kaže,zašto ,kaj ima nekakve sličnosti neki dio ili kaj već?? Visit my page:"MT-Style"
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #6 – January 05, 2014, 04:43:25 pm Quote from: MarioMT on January 05, 2014, 04:42:44 pmQuote from: zed on January 05, 2014, 04:39:50 pmReci ti meni da nije taj prijatelj "slučajno" našel kakvog Zagija na Preljevnici Mislim da nije,kupovo je preko neta dijelove ,tak kaže,zašto ,kaj ima nekakve sličnosti neki dio ili kaj već??SVE je identično kao na Zagiju koji je kolega popušio prije jedno 7 mjeseci...
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #7 – January 05, 2014, 04:45:39 pm Ajde molim te stavi jos koju sliku nosaca motora! Do zadnjeg sarafica i ostalih djelova je identicno Markovom zagiju!
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #8 – January 05, 2014, 04:46:00 pm Quote from: zed on January 05, 2014, 04:43:25 pmQuote from: MarioMT on January 05, 2014, 04:42:44 pmQuote from: zed on January 05, 2014, 04:39:50 pmReci ti meni da nije taj prijatelj "slučajno" našel kakvog Zagija na Preljevnici Mislim da nije,kupovo je preko neta dijelove ,tak kaže,zašto ,kaj ima nekakve sličnosti neki dio ili kaj već??SVE je identično kao na Zagiju koji je kolega popušio prije jedno 7 mjeseci...A čuj,neznam za taj ZAGI za koji kažeš ,on je sam radio ovaj nosač za motor iz aluminija a ove trakice na ESC-u sam ja zaljepio da nepobrkam žice. Visit my page:"MT-Style"
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #9 – January 05, 2014, 04:47:22 pm Quote from: Coljo on January 05, 2014, 04:45:39 pmAjde molim te stavi jos koju sliku nosaca motora! Do zadnjeg sarafica i ostalih djelova je identicno Markovom zagiju!ajd budem,ali ne sad odmah ,kasnije,moram prvo poslikat pa onda fotke na Photobucket stavit,pa na forum Visit my page:"MT-Style"
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #10 – January 05, 2014, 04:48:40 pm Zagi je izgubljen negdje u prvome ili drugom mjesecu i bio je plavo crvene boje!
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #11 – January 05, 2014, 04:51:23 pm Nemoj mislit da tebe optuzujemo za nes, ili napadamo!A taj teski aluminijski nosac je radio garantirano Marko! Cak i ove sipkice, hindeve i sarafice s ebaya!
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #12 – January 05, 2014, 04:58:27 pm Evo nosača ???pa prosudite,ali znam da sam ja bio kod njega i da je on turpijao i brusio nosač i takve stvari na svom neuspjelom Zagiju. Visit my page:"MT-Style"
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #13 – January 05, 2014, 05:04:47 pm Da to je od Markeca! Vidis na jednoj strani nosaca da rupa u sredini fula!
Odg: Pazite gdje sljecete i tko vas spijunira - i to se događa kod nas! Reply #14 – January 05, 2014, 05:06:19 pm Coljo Sherlock Holmes ti nije ni do koljena, jebo me pas Ne mogu vjerovat, a toliko puta smo ga tražili i jebali se po šumi dok ga je neki šuster već nosio doma...