Oprosti sto smo usrali temu, ali jebiga!
Nismo usrali temu nego otkrili sumnjivca.
Ja i dalje ne kužim neke stvari: čovjek je kupio setup od 'nekog' i probao učiniti sa time model, nije mu išlo i prodao je to našem Mariju. Marijo objavljuje slike i svi prepoznajemo (čak i i ja, pa pomogao sam Marku kod prvog leta modela) nosač motora koji je unikatan. Nema greške da je Markov !
Ako je onaj 'vlasnik' prije našeg Marija kupio samo setup, a ne i model, postoje dvje varijante: lopina je izkopala van setup da se ne prepozna model i nekaj zaradi. Ili je model kod pada bio toliko razbijen da se je to jedino moglo učiniti, tj. uzeti organe za donaciju ? Opet, da bi uzeo organe za donaciju moraš biti modelar jer nasumično čupanje žica nebi dalo upotrebljiv setup !
Moj je zaključak, ili je jedan 'vlasnik' u ovoj priči viška, i/ili je modelar koji je drpio Zagija na Preljevnici utopio pažljivo izvađeni setup nekom 'nemodelaru' da se ne sazna.
Ovaj si mozaik ne mogu složiti, ali siguran sam u jedno: naš MarioMT nije ništa skrivio u ovoj situaciji i nadam se da će Marko pristati da on koristi ovaj setup.
Damir