Odg: Akcija u LIDLU! (Dremel-clone)
Reply #46 –
Budimo realni, proxon veliki set ne košta 550kn u bauhausu, bio, tražio, nema!ima set malih za 300 i kusur, a 3/8 je 550, veliki set sa 1/4 i 3/8 je preko 1000 tak da niš od toga!
Osobno na poslu radim sa Snap-on, Stahlwille i Belzer alatima, to je profi alat s time da je snap-on daleko iznad svih kako kvalitetom, tako i cijenom!
Ovo u lidlu je komplet kakav prodaje i BGS i bauhaus pod imenom Winsent (ima jeftiniji i skuplji , ovo je kao onaj jeftiniji set) i sve je to isti alat sa drugim imenom!
Imam doma i Winsent(samo sa skupljim račnama) i BGS!
Isto tako čisto sumljam da če bilo tko od ovih koji kupe taj alat skodati kotače sa FAP-a ili getribu na svojem autu, ali za večinu poslova če im alat izdrzati ( šarafanje po biciklu i takve jednostavnije stvari za što obično ljudi i kupuju takav alat), a ako stvarno misle raditi nešto ozbiljnije, neče niti razmišljati o kupnji tog alata!
Sa druge strane sve se da strgat !
Na svom autu sam vadio motor sa winsent alatom i niti jedan šaraf nisam izlizao (Nissan Maxima), tako da nije sve u alatu, naravno da mala račna nebude izdrzala ako skidaš šaraf sa 19mm glavom koji je zapekao ( da , vidio sam da to "majstori "rade)