Danas sam konađno otišla isptobati kako leti na otvorenom.
Moram priznati da je bilo baš stresno. Čim bi mi odletio malo dalje više nebi poima imala kamo je okrenut niti u kojem smijeru ide. Par puta sam ga uspijela povratiti a 2 puta mi je otišo jedno 500m i više nisam imala druge nego ga prizemljit i otići pješke po njega. RTL mi je pomalo cudno radio pa nisam baš imala povjerenja u to. A kad sam ga postavila u Circle mode poćeo je kružiti u puno većoj putanji nego što sam oćekivala pa je za dlaku fulo nekakvu banderu
Sve u svemu jedva sam ćekala da baterije crknu prije nego ga zdrobim. Kad smo kod baterija iznenadilo me koliko su dugo držale. Nisam mjerila, ali tamo sam se igrala s njim preko sat vremena s dvije baterije od kojih ovu drugu ni nisam ispraznila, završila je negdije na 3.68V po čeliji. Ovako odokativno bi rekla da traju preko 20 minuta, koliko god to ludo zvućalo. Doduše trebalo bi baš izmjeriti.
Data log mi se nekak pobrko pa mi nije baš od previše koristi.
Zaboravila sam napuniti bateriju od kamere pa baš i nemam sad snimku leta, ali kolega je snimo to mobitelom pa cu sutra dobiti dulju snimku.
Uglavnom, mislim da ću morati podhitno ugraditi FPV, jer ovako nema smisla, čim ode 100m od mene više poima nemam kamo ide.
http://www.youtube.com/watch?v=teHtVRpgQjo