To je jedna od glupih stvari kod Aligna kaj svakih 5 minuta novi upgrejd izbace. To je i dobro zato što rade na svojim proizvodima ali svako malo se treba za nešto dat da bude up to date..
Što su zeznuli? Čujem samo dobre stvari o dominatoru. GAUI ili Forzu sigurno neće puno ljudi složiti za ispod 500€, imat će brže servaće gore i brandirane stvari ali nije toliko velika razlika da vrijedi toliko više novaca. Sve što ce bilo tko od nas ovdje i u Americi moc napravit na toj super bling bling 450tki od $1000+ moci ce i na Align, zar ne? Za te $$ i još sto-dvjesto dolara može si osoba pre dobar 550 uzet.
Strečajte, promijenit će helikopter!
LP
Ma najviše se ljudi žale na širinu frejma, tj. na battery tray jer ne stane baš svaka baterija bez modifikacije unutra a i na još dosta stvari (čitao sam danas HF malo letimično)
A to i ja velim, ak znaš letit, ubijat ćeš na staroj 450 SE s flybarom, ak ne znaš badava ti i Dominator na 12s i ne znam kakvi sve bakrači
Ja nisam htio ništa veće od 450 (tj. razmišljao sam i o 500), ali kak je Bojan uletio s predobrom kombinacijom za 450 - reko do jaja - jeftine baterije, u nekoj budućnosti V-Bar gore i bomba. A i mogu ga zakvačit na ruksak, u ruksak batke i stanica i na bajk do livade, di ćeš bolje
S 500 bi to već bilo nezgodno
Kaj se stretcha tiče, nikako ga neću stretchat dok je 3S, ali u budućnosti možda sjedne 6s + stretch kit
Sa elektronikom a bez baterije i krakova: 612g
Sa svime uklj. i blade holder, bat. Turnigy 2200 3S 30C: 882g
Cijena:
Kit : 291$
Kit sa servoima, motorom, ESC-om: 494$
RTF sa MiniTAGS i XG8: 645$
Za usporedbu: Mini Titan E360S ARF kombo 370$ (to je sa svom elektronikom)
Ufffff, pa to je fakat lagano! Volio bih probat jednom prilikom spigat "đir"