Odg: PA Addiction - napokon! Reply #30 – February 28, 2014, 12:39:49 am Evo na, napokon je dobila naocale ful ih je htjela. Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #31 – February 28, 2014, 09:09:54 am Cvike su bas fora ali tebi sad fali rep
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #32 – February 28, 2014, 10:43:53 am Evo jos par slikica, koga zanima. Avion je stvarno nevjerojatno iskonstruiran i napravljen...Sve zapakirano savrseno trebalo mi je 20 minuta da odljepim selotejpe Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #33 – February 28, 2014, 11:35:15 am Veselim se ....jer si radostan.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #36 – February 28, 2014, 03:15:33 pm Marjanček nemoj ga hejtat još ćeš Smiljca hahara navuć' da ga skine u zraku
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #37 – February 28, 2014, 03:38:50 pm Smiljac ti je zbriso iz države, vidl je da mu se sprema cipelarka u zraku, treba vidit di je modele sakril da si ih podjelimo.Model ti je superiška, jedva čekam da ga vidim u akciji, zato se požuri sa dodacima.
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #38 – February 28, 2014, 03:46:24 pm Nemoj mi brzinu spominjat lud sam od cekanja a cekam tek jedan dan hhSent from my iPhone using Tapatalk
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #39 – March 01, 2014, 09:06:25 am Renato, jucer sam stalozeno probusio rupe za servace u foliji Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #40 – March 01, 2014, 09:34:38 am Evo Zed ,dok se Renato ne oglasi,dajem ti moralnu podršku uz želju da Ti se ne tresu ručice.... LP from tmurni Split.. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #41 – March 01, 2014, 09:47:32 am Kaj su oba repna serva otraga? (Nisam gledao buildove od malog Addia).Foliju si spalio? Bar tak izgleda na slici - dobro.Zaboravih prije - BRAVO CURA (ozbiljno) - ali Zed ja bi se ipak zapital ima li ona neki plan Kad si addicted radiš svakojake ......[attach=1][attach=2]Kad se vidimo dofuram ti par MPX konektora za krilne servoe - značajno olakšava sastavljanje i čuva foliju na boku.I proguglaj si "vanessa rig". if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #42 – March 01, 2014, 10:15:26 am Da, foliju sam rezao sa upaljacem i spajalicom, bas kao sto u uputstvima pise Puno bolje se primi folija za balzu nego da samo odrezem skalpelom.Oba servaca su iza sa iste strane (koju god odaberes)Sad se moram tetovirat i napravit dete, zlobo jedna Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #43 – March 01, 2014, 10:29:04 am tatoo je paintbrush a dete veselje.Na XL su rupe za repne servoe različite veličine, desno 17mm, lijevo 13 - dosta ih se zeznulo.Motorbox obavezno premaži (sve spojeve) sa sporim epoxyem. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: PA Addiction - napokon! Reply #44 – March 01, 2014, 10:43:16 am Budem Da premazem lagano i dosjede krila i ostale otkrivene dijelove balse ili ne treba?Sent from my iPhone using Tapatalk