Pala mi na pamet ideja da složim mix na stanici da na desnom sticku mogu upravljati sa gimbalom kada je jedan two way switch uključen.
Ideja je da kada sam u zraku prebacim na PA ili RTH pa se mogu igrati sa snimanjem.
Mix je bilo lakše složiti nego sam očekivao!
I jučer sam malo to probao.
Radi super samo treba malo poštelati i naviknuti se/naučiti se na sve te nove opcije...
I da, ono na cca drugoj minuti mi tako dobro izgleda da mi suza na rubu oka titraaaaaaa...
Evo, kak vam se čini:
http://www.youtube.com/watch?v=ReANAccu4sUA by the way, neopisivom srećom vam imam priliku tu snimku pokazati.
Naime nakon leta kad sam rastavljao na haubi od auta dronea, izvadim (TUKAC) micro sd karticu iz Gopro i stavim ju na haubu (TUKAC) dok nisam sve rasklopio i pospremio u auto.
Odem doma. (Primjetili ste da je kartica na haubi)
Odem na tenis.
U pola tenisa, dok sam čekao da kolega servira -> BAM sune mi slika kartice na haubi!!!
Nakon tenisa pregledam haubu, brisače, otvorim haubu, nigdje...
Ujutro dođem na mjesto gdje je auto bio dok sam letio, hodam 25 m dore dolje po cesti, moš mislit... Znate kak je velika Micro SD kartica?
I onda me ponese lovački instinkt (Moš mislit) i odem jedno 80 metara gore po cesti di sam se okretao sa autom.
I kako to obično biva, 2 sec prije nego sam odustao, vidim na rubu ceste te slatke male brončane licnice kako me gledaju... Nice!!!
[attachimg=1]