Odg: FrSky Taranis Reply #30 – September 29, 2014, 08:42:39 pm Evo čisto za primjer:http://www.youtube.com/watch?v=z-M3eV8ErU0
Odg: FrSky Taranis Reply #31 – November 02, 2014, 07:11:33 pm Za ekipu koja koristi vfas kao varijablu na telemetriji prilagodio sam dvije lua skripte.Skripta telem5.lua prikazuje Timer1 i ukupnu voltazu baterije na modelu (vfas) XXL size fontom & RSSI i TX voltazu DBL size fontom.Skripta telem2.lua prikazuje Timer1, RSSI, Ukupnu voltazu batke na modelu (vfas), malo je drukciji raspored na ekranu.Osobno koristim FrSky D4R-II prijemnik na mini quadu sa Naze32 kontrolerom i ovo funkcionira super !Pa eto, mozda nekom dobro dođe...Znači na SD kartici u folderu "SCRIPTS" treba napravit folder koji se zove IDENTIČNO kao i model na kojem želite vrtit te skripte. Znači ak vam se model zove "Model_XYZ", trebali bi na SD kartici imat sljedeće SD\SCRIPTS\Model_XYZ.Prebacite skripte u taj folder. Kasnije, kad ste selektirali taj model, malo dulje stisnete "PAGE" i listate kroz telemetriju.Tomo
Odg: FrSky Taranis Reply #32 – November 02, 2014, 07:18:38 pm jel ima netko kombinaciju sa ezuhf om da je napucal i telemetriju ... uglavnom me zanima kako bi barem rssi pratil , ostalo imam na osdu dx9-xd8-gobac630
Odg: FrSky Taranis Reply #33 – November 03, 2014, 01:49:19 am Nije mi vrag dao mira pa sam se išao igrat još malo s tim...Prepravio sam malo ovu skriptu s XXL fontom.Usput sam obje skripte podesio za različite inpute:za vfas--> telem2.lua & telem3.luaza lipo voltage senzor--> telem4.lua & telem5.lua (dodana i trenutna najniža vrijednost ćelije)za A2 analogni input--> telem6.lua & telem7.luap.s. sve su ovo varijacije na temu... al tek se ufuravam polako
Odg: FrSky Taranis Reply #36 – November 03, 2014, 02:01:53 am Salim se malo!Vidim da si se malo zanijeo s stanicom, pa reko da te malo potjeram da malo i letis!
Odg: FrSky Taranis Reply #37 – November 03, 2014, 02:04:40 am Znam da je zeka Bio sam jučer i danas kod starog podsusedskog mosta... tam pored onog tipa kaj ima konje Istekla mi rega na autu pa moram posuđivat auto, a onda ne idem dalje od tam... inače bi se već vidli na travici ili na preljevnici...
Odg: FrSky Taranis Reply #39 – November 03, 2014, 11:09:03 pm Evo još malo...Na mini quadu koristim Naze32 koji se arma i disarma throttle stick-om.Danas sam si podesio audio za armanje i disarmanje nakon 1.5 sec pa možda nekom dobro dođe.Na fotkama koje attachiram treba gledat:- pod logical switches L3, L4, L5 (vrijednosti 97 i 98 su individualne, sve ovisi o kalibraciji vaših stickova)- U special functions SF8 i SF9 (audio track-ovi su iz amber packa)
Odg: FrSky Taranis Reply #40 – November 10, 2014, 05:17:42 pm Ja ću se za Božić počastiti Taranisom, ne znam samo hoću li uzimati plus ili običnu. Dali ga ima za kupit negdje u EU?
Odg: FrSky Taranis Reply #41 – November 10, 2014, 05:35:31 pm Tu si pogledaj gdje kupiti, koju god da uzmes, uzeo si savrsenu stanicu!Plus ti ima ekran u dvije boje i vec dolazi s vibrom, ali se ugradi vibra i na ovog!http://www.frsky-rc.com/contact/dealer.php
Odg: FrSky Taranis Reply #42 – November 10, 2014, 08:17:47 pm Ok. hvala A dali mi možeš reći gdje si ti svoju kupio?
Odg: FrSky Taranis Reply #43 – November 11, 2014, 07:14:32 pm Ipak cu kupit na HK. Koji prijemnik mi preporucavate za njega?
Odg: FrSky Taranis Reply #44 – November 11, 2014, 08:59:30 pm Znas li koliko ce te kostati preko hk?Samo postarina je 77 dolara, plus PDV, plus carina!