Ja ne koristim na slici DHT modul, nego DHT-U, a to je Quanum/Frsky, dok je DHT samo FrSky.
DHT-U ima sd-card utor, logiranje leta, skoro sve što bi trebalo, dok je DHT samo za ugradnju i sa FLD 02 nema takve mogućnosti.
FrSky koristi iste 2,4 module (CC2500) kao i Corona i taj domet sam već isprobao (5,9 km):
http://www.flyfreak.net/elektronika-i-baterije/5-9-km-na-2-4-ghz/msg15401/#msg15401Razlika je dakle samo us softu, ako se izuzme telemetrija. Čak su i Corona i FrSky u istom gradu i istom tehnološkom parku, samo je Corona počela zaostajati, a Frsky se pokušava probiti.
Greška gubitka telemetrije na 20 cm je greška ARP-a kako sam već naveo i to je tako od kada postoji radio i radio-komunikacija. U normalnom letenju modela ovo će ti smetati 0%, ali greška postoji i to na nećemu što je najnovije generacije.
Kod profesionalnih radiokomunikacijskih uređaja ovakva greška je nešto što iskreno želiš konkurenciji, da im ga nabiješ i napraviš ih smješnima.
Jedino ne znam kako rade oni LRS od FrSky, ali koliko su rekli - taj nema telemetriju, je li tako?
Damir