Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #15 – February 26, 2010, 09:30:49 pm pa i pederi su ljudi struja zakon, nitro USTAV
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #16 – February 26, 2010, 09:36:10 pm Quote from: robi on February 26, 2010, 09:00:58 pmE ajmo još pričati tko ima problema sa prostatom,nočnim mokrenjem i inkontinencijom !!!Ljudi aj zajebite priče tipa" a di si ti bio dok sam se ja borio...i ta sranja!Možemo se zajebavati (recimo o slovencima ha ha )ali ne pretjerujte!Tko ja kakav privatno nema smisla iznositi javno !Ja Ivančeka poznajem 20 godina i kaj bi sad trebao pisati Ivane ! vjerujem da nisi imao loše namjere ali molim te nemoj komentirati stvari kao što je ovo bio primjer !?Evo ja ne bi trebao reči javno da jako volim Wespena,Majkija, Simpija (a nisam peder) ali ja to moram jer moje srce ne bira između razuma i hm... a čega ? a mene ne volis?
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #17 – February 26, 2010, 09:44:34 pm koja dobra tema..... Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #18 – February 26, 2010, 09:46:23 pm Quote from: hsaraga on February 26, 2010, 09:36:10 pmQuote from: robi on February 26, 2010, 09:00:58 pmE ajmo još pričati tko ima problema sa prostatom,nočnim mokrenjem i inkontinencijom !!!Ljudi aj zajebite priče tipa" a di si ti bio dok sam se ja borio...i ta sranja!Možemo se zajebavati (recimo o slovencima ha ha )ali ne pretjerujte!Tko ja kakav privatno nema smisla iznositi javno !Ja Ivančeka poznajem 20 godina i kaj bi sad trebao pisati Ivane ! vjerujem da nisi imao loše namjere ali molim te nemoj komentirati stvari kao što je ovo bio primjer !?Evo ja ne bi trebao reči javno da jako volim Wespena,Majkija, Simpija (a nisam peder) ali ja to moram jer moje srce ne bira između razuma i hm... a čega ? a mene ne volis? sve prave ljubavi su tuzne.
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #19 – February 26, 2010, 10:14:31 pm danas se otvara klub.... da li ste nabavili iskaznice...kažu da je upad besplatan ali treba se najaviti i biti clan kluba Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #20 – February 26, 2010, 10:42:16 pm Evo javna ISPRIKA MOM ISTO JEDNOM OD NAJVOLJENIJIH kolega SARAGI MATJAŽU !!!Cijelo vrijeme me muči misao da sam zaboravil jednu jako bitnu osobu u mom životu !MATJAŽ !!! OPROSTI !
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #21 – February 26, 2010, 10:44:14 pm od kad si mi se vratio sve ti je oprosteno.
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #22 – February 26, 2010, 10:46:04 pm eewan@jebote dobra tema za nastavak ...Ajmo kolege modelari ! ima li među nama istinskih pedera !???
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #23 – February 26, 2010, 11:21:45 pm Quote from: robi on February 26, 2010, 10:46:04 pmeewan@jebote dobra tema za nastavak ...Ajmo kolege modelari ! ima li među nama istinskih pedera !??? pederČina ima zasigurno a ono drugo ti se sada naziva gej i jako je popularno u zadnje vrijeme.... e sada .... ja imam saznanja iz pouzdanih izvora i analiza za neke ali ti oni ne dolaze baš pisat na ovaj forum.... Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #24 – February 27, 2010, 10:53:12 am heheeheheheh i ja imam svoje predrasude o nekima Gej forumacima i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #25 – February 27, 2010, 11:33:04 am jel pricamo o gejevima ili pederima od ljudi? struja zakon, nitro USTAV
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #26 – February 27, 2010, 11:54:57 am mjesovito malo i jednog i drugog i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #27 – February 27, 2010, 12:09:14 pm a ima i gey pederčina ....taj ti je najgori..... i navek gleda da se dvostruko naguzi Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #28 – February 27, 2010, 03:28:21 pm a kaj mene nevoliš sram te bilo dobar dam ISTO TAKO I dobro mečemmagic 3d --FUNTANA V2 --OS MAX 46 AX
Odg: Replika Penkalina zrakoplova - clanak Reply #29 – February 27, 2010, 06:15:24 pm ja te volim ako si za pravu musku ljubav.