Ivane rekao sam ti da se ne praviš glup jer buš ostao takav.
Staviš temu masnim slovima u tvom stilu "
OPASNO" i onda se pojavi kao neki opasni "
300"
Ajd nemoj vrijeđati Hrvatsku inteligenciju.
To kaj je pukla ljubav između tebe i tvog pajdaša ne tangira nikog ni na jednom forumu.
Sad kad dođeš u HR fino se sližite i zaližite jedan drugom rane da da svi skupa odahnemo od dva stara gunđala.
Ako poznaješ Veličkove onda bi bilo red da ne zagađuješ postove jednog od njih.
Ipak bi to od tebe bilo previše za očekivati samo kad pogledam početak ove teme.
a sto mi je stricek Marijan Ivancek - Manz ljepi !!!!
pozdravljam ga, ZERO
Pa odmah zatim
upravo sam procitao na RCP komentar moga do nedavno najboljega Pajdasa OLDTIMERA, tamo a ovdje 300
pa vecu petljanciju nisam vec godinama procitao,o Boze oprosti mu,njemu je More do Koljena,
Manz nije uopste dao SVIJETAO doprinos u domovinskom ratu on je jedini bio pametan i iz svega toga izvukao ljepe peneze,dok su svi drugi radili iz entuzijazma,kao sto ce i kod ove gradnje to uraditi,
kao i sve kod nas pa tako se i tu pretjeruje,
samo jedan navod iz novina,za letvice kvalitetna i suha Smreka 3.500 eura,
pa da su ga iz Raja kupili ne bi toliko kostale te letvice i ljepilo !!!
nazdravlje
ps. donosio sam material iz njemacke,gubio vrijeme a imao sam pametnijega posla,placao ga mojim penezima i na kraju mi je HV ostala duzna 3.700 DM,
Budala !
Ovak ti sa svim svojim frendovima kao i sa državom?
Ajde se odluči više tko ti je od tvojih pajdaša drag a tko nije ako ne možeš sam zna tvoj pajdaš neke ljude u bijelom pa jedan drugom glavu u dupe i posjetite ih.
Samo prije dogovorite proviziju jer će na vama ti ljudi izgraditi karijeru i potegnuti novce pa da ne budeš opljačkan kao što te Hrvatska država opljačkala