Pozdrav,
evo i ja se javljam. Nadam se ne i jedini jer me bude sram da zicam avion. Haha
Kad ovako napisem "zicam avion", ispada da stvarno zicam, i valjda je to jedini razlog sto se ljudi ne javljaju u ovakvim temama. Valjda ih je sram. Mene nije
Pocetnik sam i relativno novi na forumu. Dosad sam upoznao par letaca i modelara, i od svakog nesto i kupio i dobio za neki od modela. Kupio i dobio, pa di tog ima, valjda samo u modelarstvu, jer u nijednom ducanu nikad nisam nista kupio i dobio.
Al ova ekipa je ocito takva, A takav budem i ja onda. Kako ce se hobi razviti u nesto lijepo ako ne na ovaj nacin.
Moj pocetak u modelarstvu i letenju izgleda ovako:
Studirao sam na strojarstvu, i ovo je za mene idealan hoby, posto sam DIY freak za sve. Da sam samo imao vise love kad sam studirao, ili da sam znao za flyfreak, poceo bih jos davno prije. No nisam, pa sam poceo tek nedavno, otvorio profil ovdje, i citao i citao...
E tad sam kupio prvu stanicu, 9x, klasika. Napravio backlight, flashao ju, i u planu je frsky.
Naso sam ono sta me zanima, multirotor
I krenuo u kopiranje neceg vec gotovog, jer kao pocetnik drugo mi nije preostalo. Tako sam naletio na blackout mini quada na netu i reko sebi: to je to
http://www.flyfreak.net/multirotor/blackout-h-mini-quad-kopija/Skinuo par fotki s neta da imam referencu i izmodelirao frame u CAD-u. Tu je uletio Jazz koji ga je izrezao, i sad je taj frame postao glavna atrakcija na nasem forumu. A vani vec odavno.
Osim toga, nema smisla da ne probam avion, kad sam vec zarazen ovih hobijem.
Sekile je velikodusno donirao svoj stari easystar na kojem malo treba poraditi, i ja sam se primio posla. Ovih dana mi stiglo sve za sklopit ga.
A ja u medjuvremenu letio bixlera i easystara na simulatoru, da malo dobijem feeling za avion, i fino se ispraksao. Posto sam imao vremena, na easy-u sam odmah izrezao elerone, prema dimenzijama sa easystara 2, ugradio pojacanja, i jos radim na tome polako. Maiden bude uskoro na youtube-u i u ovoj temi
Plan za ovu letacku sezonu mi je usavrsit letenje na quadu, mozda sklepat jos jedan, i usavrsit avion, slomit, pa popravit, i slicno
Fpv oprema ceka neki monitor, i slobodno vrijeme.....
Moj prvi let od 9 sekudi haha
My MovieLijepi pozz, i valjda se vidimo na livadi
E da, zasto mislim da zasluzujem nagradu? Treba probat sve letit, a nadam se i pivi sa bivsim vlasnikom na nekoj livadi