Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #345 – November 23, 2014, 10:18:30 pm Ma nije bit u miniju toliko, nego ta naza radi dobro i onda joj i nekog razloga dodje zuta minuta, pa onda veselje. Mislim vidio sam par scena i jednostavno ne vjerujem sto vidim. Ovi simple kontroleri rade stvarno savrseno. Nije da sam vec par ljudi preobratio sa naze i apm na naze32 i sad su mi zahvalni jer napokon oni lete svoje modele, a vise nisu oni koji gledaju kako njihovi modeli lete
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #346 – November 23, 2014, 10:38:36 pm Da, postoje manje i veće nezgode srećom moja spada u prve
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #347 – November 30, 2014, 07:20:06 pm Moj prvi video i sveukupno treći let sa quadomMy first drone flight videoKiša me potjerala na kraju, a još 2 batke u torbi
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #348 – November 30, 2014, 07:45:35 pm Današnji let u ŠUMI. Temperatura 18 celzija lagano jugo. Uživancija 2 batke korisno potrošeneNe znam da li danas bio kakav meeting copteraša u Metropoli? U Zadru teška suša letača... Jedan leti dva spottiraju http://www.youtube.com/watch?v=fUzt87GlccU&feature=youtu.be Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #349 – November 30, 2014, 07:46:47 pm Tu kisa slini cijeli dan, sumnjam da je itko u zraku bio...
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #350 – November 30, 2014, 07:53:50 pm 2Pupo: To to...Ponavljanje je majka znanja... samo naprijed... 2 bodul: Haha, dobar, iz jednu u drugu... P.S. Koliko su mi smješni ti propovi koji su kao lopate u kadru, nevjerovatno
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #351 – November 30, 2014, 07:58:03 pm Quote from: GuMi on November 30, 2014, 07:53:50 pm2Pupo: To to...Ponavljanje je majka znanja... samo naprijed... Naučio na teži način Prošli let sam zbog neiskustva srušio tj. zabio quada u zemlju Jako je loše izgledalo al uspio sam popravit.Sad je problem oprema, al mislim da budem pričekao proljeće.
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #352 – November 30, 2014, 08:05:53 pm Bravo Bodul, postao si opak. vidim svaki put sve bolje, ali lokacija je predobra , a za vrijeme da ne govorim, kod nas samo kisa i kisa
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #353 – November 30, 2014, 08:06:36 pm X-UFO je klasičan X copter. Elise DJI 8x4. Klasika i zato se vide u kadru.Stari video dok je bio u originalnom setupu. Skinuo sam sve s njega od originala, ostala samo rama X-UFO BL by JOFFA PILOT on Vimeo Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #354 – December 08, 2014, 06:13:05 pm Mozda ovo ne spada u ovu temu, ali neznam gdje bi stavio. Ajmo zagijasi, kako sloziti zagija da leti ovako mirno i brzo. Jel to moguce izvesti sa manjim npr 120cm ili je trik u tome sto je velik. Mislim ovo stvarno leti super,hrpa videa sto sam gledao sve nesto trese,ali ovo je bas gust gledati, a voziti mogu mislitiGroovy Backcountry FPV
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #355 – December 08, 2014, 07:24:03 pm Veličina iliti raspon krila ga definitivno umiruje, to je činjenica. Druga činjenica je pilot
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #356 – December 08, 2014, 07:51:23 pm Quote from: sekile on December 08, 2014, 06:13:05 pmMozda ovo ne spada u ovu temu, ali neznam gdje bi stavio. Ajmo zagijasi, kako sloziti zagija da leti ovako mirno i brzo. Jel to moguce izvesti sa manjim npr 120cm ili je trik u tome sto je velik. Mislim ovo stvarno leti super,hrpa videa sto sam gledao sve nesto trese,ali ovo je bas gust gledati, a voziti mogu mislitibaci oko na ovaj tu od prije 3 god meni je super, jest da na par mjesta ide preblizu autima, ali ostatak je fora.imaš popis dijelova i dimenzije na njihovom webu i okolo po forumima, to su rokali par godina dok nisu multiji došli.avion ima svoje prednosti i mane u odnosu na multi, a kao pravi rc junkie moraš probati oboje naravno Winterwonderland on Vimeo
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #357 – December 08, 2014, 08:31:12 pm Stvarno ti Wingovi su ludilo za FPV, To definitivno isfuravam sljedece ljeto. Znam super lokacija u Lici .Jednom sam naletio na YT na neke amere, kako voze , ludjaci, briju na visini i onda se spuste na metar u ful gas kroz sumu, mrak. Nemogu se sjetiti gdje sam to nasao
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #358 – December 12, 2014, 10:28:46 am http://www.youtube.com/watch?v=v01VF1Ovb2o
Odg: Letilo se! Snimke naših hobby FPVejanja sa multijima Reply #359 – December 12, 2014, 10:48:28 am Quote from: sekile on December 08, 2014, 08:31:12 pmStvarno ti Wingovi su ludilo za FPV, To definitivno isfuravam sljedece ljeto. Znam super lokacija u Lici .Jednom sam naletio na YT na neke amere, kako voze , ludjaci, briju na visini i onda se spuste na metar u ful gas kroz sumu, mrak. Nemogu se sjetiti gdje sam to nasao heh, kad tak opisujes sjetim se "slovenia experience" filmica... ovog ovdje:http://www.youtube.com/watch?v=gStOz4iVgWA