Blizu rotora između Cerničke i Orljave... gdje bi se trebala gradit Supernova.
Sljedeci put kad budem dosao u PŽ pa odemo zajedno... s punim baterijama.
ACRO FTW... probao sam doslovno 60 sekundi level mod i uzas je.
Imao sam gopro do nedavno pa sam prodao. Nacuo sam da uskoro trebaju izac novi modeli pa cekam...al prvenstveno cekam da naucim vozit.
Za pregledat kak sam vozio i zasto sam se razbio mi je dobar i ovaj DVR.
Znam otprilike sad gdje je to mjesto - tamo prema Zavrsju i Brestovcu, kod pumpe se trebao graditi... Pronaci cu... Al' tesko da cu moci ikoji moj mikroic vozati ako puse vjetar (one jace sto sam sklepao na 7mm motorima i koje imam za vjetrovito vrijeme ne koristim dok dovoljno ne savladam acro jer ne mogu im podesiti PIDove bez acro letenja).
Level mod je uzas ako nije dobro postelan. Ako je, moze biti skoro k'o acro (ja koristim silverware firmware i on dozvoljava proizvoljni kut za level mod tako da mozes ici i preko 90 stupnjeva sto onda lici na acro tj. dozvoljava ostre manevre iako bas i ne i flipove, rolove itd. tako da to, naravno, nije acro, ali je OK da mislim da vozim slicno
). Ali odustao sam konacno totalno od levela - acro je ipak prava stvar i ide mi polako... Previse sam vozao u levelu i treba mi vremena za "presaltati" se - zapravo, izgleda mi k'o da ispocetka ucim letjeti! Totalno je drugacije
, a dodatni je problem, sto vozam mikroe i ucim na mikrou, a to je prilicno razlicito od mini quada tj. teze je jer je mikro prelagan, a time i vise "svojeglav" nego tezi mini koji je lakse upravljiv (bar tako kazu - nikad probao mini).
Sto se alternative za gopro tice, samo da spomenem da postoji za mini dronove Runcam Split FPV s, navodno, HD snimanjem i mogucnoscu konfiguriranja, isto navodno, kao gopro... ima na youtubeu reviewa, ali nisam nesto gledao kad je meni preveliko za mikro. Ali gopro je ipak gopro, naravno.