Kak je sad odjednom FrSky loš i predmet sprdnje a inače ga hvalite ga na sve strane
Neobično mi je citirati samog sebe:
A i sada buš se napatil sa FrSky-em, da skužiš kaj je sa ćime kompatibilno trebaš si skicirati Euklidov prostor ...
Ne kažem da FrSky ne dela..dela i to vrlo dobro nakon što riješiš kompatibilnost npr:
-D- serija prijemnika ne binda sa V8 modulima....
-V8 prijemnici bindaju sa D-modulima, tj V8 prijemnici u inačici "II" bindaju sa SVIM D i V8 modulima...
-PX moduli bindaju samo sa PX i D prijemnicima, SMart Port je kompatibilan samo sa samim sobom i pridruženim senzorima
-tj. stari sezori nemaju kompatibilnost sa novima,
-stari Sensor Hub prima stare senzore i NAVODNo novi altimetar, stari je uglavnom fušao
-Ako koristiš VD5M (inače rada ok) on je samo telelmetry comptibilan, ali ne šalje telemetrijske podatke i nema posrt za telemetriju (isto kao verzoja II V8 prijemnika)
-ako imaš DHT-U (kao ja) i digneš li FW 2.3 (logiranje telemetrije na SD card) gubiš kompatibilnst sa V8 prijemnicima
-DHT-U nije kompatibilan sa V8 prijemnicima ako u programu za D prijemnike imaš uključene opcije alarma, tj. alarmi će ti tuliti iako si jasno prešao na V8 mod i telemetrija nema smisla, pe trebaš prekopavati menije za D mod i onda se opet vraćati u V8.
-FAS 100 ili FAS 40, e to je priča za sebe, sa sensor hubom, bez sensor huba i u kombinaciji sa FLVS ( za prikaz napona pojedinih ćelija LiPO)-..itd
-Sada još tome dodaj Taranis , PX , SmartPost i Lon Range ( koji još nije na tržištu ili će uskoro)..
Dakle, da ne bude zabune
radi se o JEDNOM proizvođaču koji nije kompatibilan sa samim sobom...
i koristim ga od kada je izašao prije jedno 4 godine, a koristio sam i druge 2,4 i sada mi je pun quratz svake godine prodati rabljene prijemnike i module da bi nabavio nove zbog kompatibilnosti i stalno investirati, ako je netko mazohist i ljubitelj samo jednog brenda , neka mu to i bude hobby!
Nemojte sada nabacivati odgovore ' Ja imam frSky i dela mi super', je i ja ga imam i" dela mi super"ali nemam više živaca proučavati kompatibilnost svaki puta kada neki proizvod povuku iz produkcije i ubace zamjenski..
Damir