Po vašem ranijem postu "ja ću rado uzet svaki koji mislite bacit u kantu" ljudi mogu zaključiti da su regleri ipak ok, a nisu jer NE RADE za početak. U drugoj temi pričamo o tome kako ne želimo svakih par godina ulagat u prijemnike i senzore za telemetriju a u ovom ćemo tolerirati elektroniku koja ne radi?
Neka čovjek lijepo kupi YEP, Plush ili Birdie i neka uživa. Red Brick je govno i točka.
Pa nisam tražio da mi daju OK, nego neispravne reglere: vidiš, ako neko gradi heksu, on kupi odmah 12 RedShita i 6 mu ne radi. Ako od tih 6 popravim samo 1, opet sam na dobitku
!
Negdje sam objavio topic sa slikama i opisom kako popraviti tipične greške na ESC, no da me hebeš ne mogu to sada ovdje pronači. Neki su probali po mojim slikama i uspjeli.
Tu je sada ipak mala razlika: postoji potrošni materijal koji lako utučeš: motorići, regleri pa i batke, to se sve lako zdoši, no kada je riješ o RxTx, e to je već dugoročna investicija i jedna vuće drugu.
Kao što mi je drago reći : - ja sam škrt i lijen, to je jedini način da se potraje u preskupom hobiju ( asvi su preskupi, bajga ).
D.