FrSky DJT modul problem May 20, 2014, 11:06:16 am Jedini znak života koji modul da kad se stanica uključi je kratki bip.Ni jedna ledica na modulu se ni na trenutak ne upali.Isto se desi i ako prilikom paljenja stanice držim bind gumb na modulu.Modul dobro, ravnomjerno i do kraja upadne u ležište, pinovi konektora ne zapinju niti se savijaju.Nemam pri ruci prikladnu stanicu i modul s kojima bi mogao napraviti "unakrsno" testiranje.Svejedno mislim da problem nije u stanici (Turnigy 9xr) jer stanica radi sa simulatoromi na konektoru za spajanje modula su signali i naponi kakvi bi trebali biti (bar mislim):pin 4 masapin 3 +napon baterijepin 1 PPM PPM signal na log. analizatoru izgleda normalno.Pretpostavljam da je modul neispravan, ili možda netko ima kakvu ideju?
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #1 – May 20, 2014, 12:48:16 pm snimi i pošalji tu link, ionako će ti snimak trebat za garanciju zatražit
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #2 – May 20, 2014, 01:48:52 pm Sjecam se svojedobno kada sam cackao isti taj modul imao sam taj problem.... Rastavio sam ga i malo stisnuo zenske konektore, ovi pinovi na stanici su bili pretanki... Pozz T14SGHTrex 700 DFC VBARDurafly P-51 "Old Crow"-
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #3 – May 20, 2014, 04:35:48 pm Nema se šta stiskati na tom konektoru, a i ne treba jer najtanja igla koju imam uspostavi dobar kontakt.[attachimg=1]Igla na slici ima 0.4 mm u promjeru.
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #4 – May 20, 2014, 04:46:58 pm e jegiba sad, a duzina pinova? mislim da nisu predugi, jer sam ja svoje morao i kratit.....?!?! T14SGHTrex 700 DFC VBARDurafly P-51 "Old Crow"-
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #5 – May 20, 2014, 04:48:41 pm a sto posto se sjecam da je zaubavao kontakt.... mislim da je jos netko o tome pisao i da mu je upalilo kako sam mu tad odgovorio.... davno je to bilo..... volio bi ti pomoc, ali to je sve sto se sjecam..... T14SGHTrex 700 DFC VBARDurafly P-51 "Old Crow"-
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #6 – May 20, 2014, 05:58:09 pm mislim da ti pinovi idu u rupu u sredini a ne tamo gdje si ubo iglu, mozda se varam
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #7 – May 20, 2014, 06:15:16 pm Varaš se, da idu u sredinu morali bi u modul ući ukoso i digli bi lim u zrak ili bi se morali savinuti.
Odg: FrSky DJT modul problem Reply #8 – June 20, 2014, 11:08:16 am Modul je bio neispravan.Dobio sam refund nakon mjesec dana dopisivanja s kinezom i ebay-om.