Budući da imam dosta upita modelara o tome da li smiju ili trebaju ponijeti i svoje modele na Osijek Ait Show, moj odgovor je da, i to je poželjno. U razgovoru sa organizatorom iz našeg kluba, a kako i piše u samom programu, možemo svi skupa letjeti cijelo prije podne, dakle do 15:00 h (ako nam toliko izdrže baterije, no ne sekirajte se, u našoj modelarskoj kućici na aerodromu oko koje ćemo biti smješteni, struje ima, pa možete i puniti baterije ako ponesete punjače) kad počinje akro program . U to vrijeme letenje sa modelima neće biti dopušteno iz sigurnosnih razloga za letače "pravih" modela.
Osim toga, i ja osobno bih to malo gledao, tako da i nije neki bed.
No nakon 17:45, kada pravi piloti odlete...mi možemo nastaviti (dani su duži i do 21:00 h je praktički dan) dok nas mrak ne otjera ili dok ne ponestane pive
Kasnije ću napraviti mapu na google mapsu kako najjednostavnije ući na aerodrom i doći do modelarske kućice.
Kolege koji dolazite sa modelima, bilo bi dobro da dođete prije 10:00, najbolje oko 9:00, zbog predviđene gužve oko ulaza, a i da imate vremena parkirati, raspremiti modele i sunuti koju rakijicu.
U slučaju lošeg vremena rezervni termin je nedelja 22.06.2014.
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.