Dali ovaj forum lagano propada? June 03, 2014, 12:14:31 am Sve mi se cini da ovaj forum odlazi totalno u bananu!Niti vise itko leti, niti itko ista radi i niti jedna nova snimka letanja!I da ne zaboravim bezobrazne moderatore!
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #1 – June 03, 2014, 12:23:47 am I jedna u skladu s ovim trulim forumom na kojem se nista nikada ne desava!www.youtube.com/watch?v=F75Fs7QxyKo
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #2 – June 03, 2014, 05:42:46 am MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #4 – June 03, 2014, 07:42:48 am ??Sent from my SM-T211 using Tapatalk dovoljno jak motor moze dignuti i tavalon u zrak
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #5 – June 03, 2014, 09:31:24 pm I naravno, Hrvati nebi bili hrvati da ne lazu sami sebe i da ne sute kao uvijek, jel se brinu sta ce netko reci!Da nema ovih par decki s multirotorima, koji bar nesto posnime i napisu kao uvijek nesto pametno, nebi ljudi na forumu danima imali sto za procitati!I da vas pitam, jel itko leti iz zagreba osim nas nekolicine?U cijelom zagrebu na letanju covijek moze sresti svega par ljudi, a to su Smiljac, Zed, Sale, Stefano, Shimpa, Renato,Mirt i naravno drug Marjan!Gdje su ostali? Sta tako malo modelara ima u Zagrebu?
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #6 – June 03, 2014, 09:48:36 pm Quote from: Coljo on June 03, 2014, 09:31:24 pmI naravno, Hrvati nebi bili hrvati da ne lazu sami sebe i da ne sute kao uvijek, jel se brinu sta ce netko reci!Da nema ovih par decki s multirotorima, koji bar nesto posnime i napisu kao uvijek nesto pametno, nebi ljudi na forumu danima imali sto za procitati!I da vas pitam, jel itko leti iz zagreba osim nas nekolicine?U cijelom zagrebu na letanju covijek moze sresti svega par ljudi, a to su Smiljac, Zed, Sale, Stefano, Shimpa, Renato,Mirt i naravno drug Marjan!Gdje su ostali? Sta tako malo modelara ima u Zagrebu?zamor materijala
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #7 – June 03, 2014, 10:58:54 pm A gle..ljudi rade,pa vikendom obaveze sa familijom tipa žena-djeca,pa nepovoljni vremenski uvjeti...Ja sam si nakupovao novih modela i sad već skoro 2 godine neki stoje u radioni nedovršeni A neki pak šute i lete-voze za svoj gušt daleko od svih...Bude bolje! Spektrum DX8Predator 650,Robocat 270,Dji Mavic air,Omei2000EP,Flamingo,Cyclone-E,Curare 40,Nemesis 60,MPX funracer,Mustang,WotXL,Meridian
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #8 – June 03, 2014, 11:02:47 pm Meni osobno je udaljenost do ekipe problem, živim iznad Sesveta i zasad letim quad-om kad me pukne...i učim preko foruma....Ipak se dosta leti na Preljevnici i na tom dijelu grada, a opet nije svima lagano doći do tamo.Možda bude bolje kad se vrijeme stabilizira. Lp,Alex
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #9 – June 03, 2014, 11:39:42 pm Od preljevnice sam par minuta udaljen, samo me svako malo kaci neko dezurstvo pa nikako da se pomaknem.
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #10 – June 04, 2014, 02:05:08 am Nema razloga propadat, to sto se slabo leti vani je problem sto su ljudi zauzeti i vrijeme je takvo kakvo je bilo.. ali meni je jos uvijek ovo najbolji i jedini forum u hrvatskoj gdje se idem savjetovat i gdje citam svaki dan neke nove teme, i vjerujem da dosta njih je naslo odgovore na svoja pitanja bas na ovom forumu!
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #11 – June 04, 2014, 08:20:16 am Mene je 4 vikenda potrefio Vakula sa kišom i zadnji s vjetrom.Već sam počeo vjerovat u copranje Polažem nade za ovaj vikend. Kroz tjedan ionako ne letim jer ne stignem. Futaba 6EX 2,4 , Taranis X9D PlusSkyWalker 1.68 DIY, Zagi 1,6m, SkyVan SC7 DIY, Mini 250
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #12 – June 04, 2014, 09:47:08 am Naši ''stari'' su oduvijek imali dobre izreke.Jedna od njih je:Nikada nemoj pišati u bunar iz koga si se nekada slatko napio vode.Tko zna, možda ćeš opet!!! www.rcskymodels.co.nf
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #13 – June 04, 2014, 11:01:11 am Ma daj ajde, ljudi lete, ljudi komuniciraju, ljudi diskutiraju. Kolicina prometa fluktuira ko i u bilo cemu drugome.
Odg: Dali ovaj forum lagano propada? Reply #14 – June 04, 2014, 11:23:35 am Quote from: flyfreakuser on June 04, 2014, 09:47:08 amNaši ''stari'' su oduvijek imali dobre izreke.Jedna od njih je:Nikada nemoj pišati u bunar iz koga si se nekada slatko napio vode.Tko zna, možda ćeš opet!!!Hvala Ti Žele...sada ne moram ništa posebno smišljati..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes