Sad kad si se zarazio fpv-om vise nema povratka
Posudi ako imas necije naocale pa usporedi s monitorom - kad tad ce ti postati tlaka tegliti telku s avionom. Kada si u zg mozes doci probati moje ...
Svaka cast na prvom letu i sretno dalje.
Nisam još imao priliku gledati kroz naočale i vjerujem da je dobro. Ma na akciji su ovi Qvadro tv, 16'' full HD, ide na 3s pa ću to uzeti.
Ovaj easy cap je vrlo siromašan sa postavkama tako da je rezolucija jako loša (negdje 700x400) i boje su pobrkane. Probao sve modove, Pal, ntsc i na niti jednom boje nisu jasne. Dok kad spojim RX na tv dobijem perfektnu sliku.
Ma ubacim tv u gepek pa neka se vozi.. :-)
Planiramo u nedjelju letiti, ako hoces dođi,ponesem ja cvike i monitor,pa pogledaj,ja sam narucio i onaj quanum set sa HK ako ti se to svidi,uzmi to. I da razmisljaj o dobrom osd-u. Trebat ce ti. Ovo drugo sve pet.
Mišo, hvala na pozivu.. Ovaj vikend ne mogu obećati, ali idući bih mogao doći. Pa ćemo se čuti prije toga. Gledam već te osd-ove i proučavam. Uzimat ću nešto u neko skoro vrijeme.. Baš fali tijekom leta. Niti znam visinu, niti udaljenost, niti brzinu. Letim vizualno, prema točkama na zemlji. Na google mapsu sam odredio točke u krugu 1,5 km preko kojih nisam išao jer mi prijemnik Gr-12L (stanica Graupner mx-16) ide do 2 km po specifikacijama.