pločica sluzi da se u nju zašarafi taj konektor,
šarafi idu kao što se vidi na slikama, od sprijeda, kroz konektor i zen, strše koji mm prema iza, i onda se ulove u pločicu i zategnu.
ja naravno nisam kupio pločicu jer nitko to još nije prije radio i dokumentirao kako i što,
pa nisam htio kupovati viška dijelova. ako ne uspije da i gubitak bude manji.
već sam se poslužio onom koja se izvadi iz zena, koja prekriva tu udubinu u koju i stavljaš konektor.
pa nju prislonio iza i u nju ušarafio,
tako se ujedno riješi i pitanje balansa, koje je sada kako treba, bez dodatnih utega koji su prije bili potrebni.
tu sam objasnio jer je ekipa isto pitala:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2048910&page=1025#post29487711ima i mod sa izolirkom za ove stare verzije, da se gopro ne puni u zraku pa fant duže leti.
radilo super na svadbi, ali na ovome još niasm stigao petljati, pa ne znam hoći li i tu to disableati...
možda ti vibrira ako ti DYI kopča ne ulovi dosta čvrsto gopro? i najmanji luft se kažnjava oscilacijama.
probaj pobrusiti one dijelove di je navoj pa da možeš malo bolje zategnuti, s osjećajem jasno. pa vidi.
izvaži koliko ti je težak, ja ću sutra kada skinem ovu kopču vidjet koliko je teška, sada je u ormaru u sobi di dijete spava pa da je kopam