Stavio sam na zena onaj konektor za gopro. Moja zapazanja su slijedeca...
Konektor gotovo da nije htio uci u gopro, morao sam po pola mm ustekavati pa istekavati i tako svaki put sve vise dok se nije malo razradilo. Sve jako pedantno i strpljivo da se na gopro ne potrga konektor. Kada se ustekalo do kraja pri istekavanju je metalni dio konektora ostao u gopro.
No dobro, to sam lagano izvadio i razrezao prste. Sva sreca sve radi i bez toga komada i jos se lakse ustekava. Sama montaza konektora na zen je jednostavna, zamjeni se kabel i plocica sa konektorom se stavi na mjesto i dotegne. Sama plocica na zena je isla opet prilicno tesko zbog dosjeda i trebalo ju je nagurati unutra da sjedne do kraja. No kad se ugurala i dotegnula to je bilo to. Osim tog konektora ne treba nista dodatno kupovati, sve sto je vec na zenu se koristi, i metalna plocica i vijci.
U koristenju ima samo jedna stvar gdje sam primjetio odstupanje od dosadasnjeg rada. Sto se tice signala, slike, smetnji, sve je kao i prije, dakle funkcionira odlicno. Jedino sto sada sa ovim spojem nema slike na FPV sustavu ako se gopro ne pali redosljedom da se prvo upali gopro i snimanje, pa tek onda phantom i sve ostalo. I to je tako nekih 7 od 10 puta, ostalo vrijeme sljaka i neki drugi redosljed, ne znam zasto je to tako.
Kada se sve ovako slozi zen mi je skroz u balansu sa aluminijskim drzacem za gopro jer je metalna plocica koja je bila unutar zena sada sa straznje strane pa balansira fino sa aluminijskim osiguracem za gopro.