Bok dečki samo da se nadovežem na ovaj moj problem sa baterijom.Nakon što je i druga batka izgorila ja i moj kompić koji je inače stručnjak za elektroniku i modelarstvo a i ujedno je i tu na forumu već jako dugo,došao je sa zaključkom nakon što sam mu rekao koji problem imam,reko je da ESC NIJE DOBRO ISPROGRAMIRAN,znači meni je vuklo bateriju tj. jednu od čelija na nulu i naravno da se baterija napuhavala i grijala dok jedna od čelija nije otišla.Znači meni je CUT OFF bio podešen na tko zna koji tajming isključivanja
.Onda je on po uputama koje sam dobio uz ESC isprogramiro esc na 3S CUT OFF odprilike 10V,eto toliko o tome da ona prva batka kao nije valjala(2200 mAh 3S 20C ),valjala je, ali ja kako sam u međuvremenu preslagivo Zagia sa jednog na drugi u tom periodu sam svom jednom kompiću posudio ESC da nešto proba na brodu kao test,vjerojatno je on uspio taj CUT OFF podesit na tko zna koju opciju i meni je baterija otišla tj. napuhla se jedna čelija i ispraznila se na nulu.Znači po svemu sudeči taj moj ESC podržava i 20-30C bez greške a da bateriji ništa nebude.Sljedeči put pamet u glavu i svaki ESC provjerit i isprogramirat da nedolazi do uništavanja batke i nepotrebnih troškova kod nabavke drugih.Nadam se da će ovom nekom pomoć i da će naučit na tuđim greškama
.