Evo da razbijem led i otvorim svoju prvu temu na ovom forumu. Prije svega da se prestavim. Ime je Igor i dolazim iz Osijeka. Relativno sam novi u ovom hobiju, letim uglavnom helikopterima. Posjedujem 3 walkera helija (super cp, master cp i v450d03). Ali fasciniran sam malim fpv quadovima. Tako sam si odlučio složiti jedan takav. Pa da započnemo priču.
Do sada sam naručio.
Carbon Fiber 250mm Mini FPV Quadcopter Frame Kit / 4 Axis Mulitcopter QAV250
Gemfan 5030 Multirotor Propellers One Pair CW CCW
Naze32 acro Daj bože da nekako pohvatam sve potrebno da ga uspijem isprogramirati
A u dolasku su još esc-ovi Afro ESC 12Amp Ultra Lite Multi-rotor Motor Speed Controller (SimonK Firmware) Version 3, ZMR 1804 2400KV Micro Size Integration Outrunner Brushless Motor I još kojekakove sitnice za spojiti to sve.
Nego imam jedan problemčić oko odabira RX-a. Kako posjedujem walkera helije tako i imam walkera devo 7 tx. Nisam siguran koji rx da uzmem. Walkera RX802, RX701, RX601?. Iskreno sa mojim skromnim znajem nisam siguran da znam razliku imeđu ta dva (samo u broju kanala?) i dali sam uopće ispravne odabrao? Ako netko imam malo volje i vremena da me posavjetuje kako bi se ovo moglo što prije vinuti u visine:)