Odg: Novi update
Reply #31 –
Joj, ne znam... ili sam ja staromodan ili zastario (vrijeme me pregazilo), no navikao sam na stari izgled. No dobro, ovo lijepo izgleda. Još da je funkcionalno.
Evo, pati me kako naći ravnanje arbitona, sjećam se da sam to negdje vidio, no tražilica ne daje niti jedan rezultat, ma što god napisao. Kupio u Pevecu u Osijeku krasan arbiton, no to je bilo sve lijepo dok ga nisam raspakirao... a onda sam vidio da je krut i da puca pri pokušaju peglanja. Probao grijati fenom... ne ide... ne znam koliko dugo, koju površinu...
Pokušao tražilicu.... pokušao klikati na samogradnja... milion postova... ništa.
Slična situacija mi se dogodila sa furumom o holografiji (dok sam donekle imao novaca za lasere), ali je postojala i backup verzija, tako da se moglo pristupiti starim i ultrastarim postovima.
Ovo mi izgleda lijepo, čisto (dosta dobar dizajn), no vidjet ćemo dali će biti i funkcionalno.
I ono što je rekao varadero - jedan dan bez foruma i odmah sam se razbolio. Sad vidim da je forum zapravo zlatni rudnik za informacije. Iako postoje međunarodni forumi i rc-grupe, ovo je ipak ugodnije (iako znam engleski, ipak mi je lakša komunikacija na maternjem jeziku).
Pogotovu što su informacije sa 'domaćeg terena', tj. svi problemi oko nabavke, izrade i svega ostalog je nekako svima nama ovdje zajedničko, dok je internacionalna razina nešto drugo.
LP,
milan
---