Odg: Novi update
Reply #58 –
Evo odgovorit ću ti za podforum oglasi,
Ovdje zaista ima svašta, pošto sam moderator toga dijela foruma, korisnici ovog foruma se nikako ne pridržavaju pravila, kad se dobro ne napiše oglas šaljem poruku na PM, kad vidim da nakon ulogiranja člana u dato vrijeme nije ispravio oglas ja ga brišem, međutim kaj se događa ovdje član postavi oglas meni automatizmom javi da je oglas postavljen, ja ga pregledam ono OK, međutim taj isti član nakon sat dva promjeni oglas i makne cijenu ili nešto drugo, onda dobim prigovore na oglas koji je bio u redu kad sam ga pregledavao. Svi oglasi koji se postaju ja ih imam snimam i bit će prikazani u prvobitnom obliku ako se bude netko žalio.
Ja mislim da su oglasi dovedeni na neki nivo preglednosti i ozbiljnosti, za razliku od prije godinu dana.
Sad ću tu javno reći da takvom članu koji će mijenjati oglas, da će nešto obrisat, mijenjat oglas da nije jasno drugim korisnicima foruma, ili bilo što drugo, oglas će biti brisan, a ta osoba će dobiti opomenu pred BAN
Lp
Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star II
MPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.
Futaba 7C