Odg: Istraživanje tržišta Reply #75 – July 24, 2014, 12:22:48 am Quote from: zed on July 23, 2014, 06:28:17 pmQuote from: Coljo on July 23, 2014, 06:06:14 pmMoj mirage je kod njih kupljen, isto kao i turbina!Al ne prodaje turbine A kako ne?Ako je elektro, ne znaci da nije turbina!
Odg: Istraživanje tržišta Reply #76 – July 24, 2014, 12:48:08 am ma ovaj link je namjestaj.. ne kuzim nis
Odg: Istraživanje tržišta Reply #77 – July 24, 2014, 12:56:46 am Evo pravi link:http://www.jepejets.com/jepeshop/91-jepe-fast-foam-version-jetsSad sam tek skuzio da Jarun75 prca!
Odg: Istraživanje tržišta Reply #79 – October 21, 2014, 03:11:15 pm Quote from: I14R10 on July 22, 2014, 01:30:07 pmUglavnom, vidim da ima potencijala, ide se s ovim. Za jedno dva, najviše tri mjeseca ću moći napraviti prvi model pa ćete sve doznati onda - cijene i sve drugo. Eto, prošla su dva, tj. ''najviše tri '' mjeseca ! Ima li pomaka ili je još sve u ''oblacima'' ??Mislim, da li da dalje čekati nešto o tome u ovoj temi ili da pratim gradnje polu-skala od PZ-Design u ritmu 'svaki mjesec novi model' .. ?Damir
Odg: Istraživanje tržišta Reply #80 – October 21, 2014, 03:58:33 pm Ajde da se i ja malo uključim ovdje , zamisao nije loša samo ne znam koji bi to tip modela bio ili je zamisao više tipova modela ( jedrilice , povijesni avioni , ratni ... ) .. po mome mišljenju nije bitno baš koji je model , bitno je da je izgradnja pojednostavljena i jeftina i što se tiće materijala i vremena izrade .. a to je sad sa većim brojem modela malo nategnuto .. trebao bi imati više "uposlenih" .. na mome primjeru i primjeru ovdje prisutnih velikih majstora samogradnje možeš vidjeti koliko otprilike vremena treba za izraditi nešto do metar i po raspona i od originalnih nacrta izvesti najjednostavniju laganu a čvrstu konstrukciju.. da samo napomenem , ovaj zadnji Emeraude po originalnoj konstrukcijii nacrtu trebao bi imati poletne težinu preko dvije kile a ovaj , vidjećemo na kraju , po sadašnjoj procjeni max 1200 grama.. Ako se već i upustiš u neku seriju proizvoda onda svakako treba biti zanimljiv i jeftin proizvod dobrih letnih karakteristika koji će biti zanimljiv većem broju letača .. vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Istraživanje tržišta Reply #81 – October 21, 2014, 06:25:09 pm Quote from: Diogen on October 21, 2014, 03:11:15 pmEto, prošla su dva, tj. ''najviše tri '' mjeseca ! Ima li pomaka ili je još sve u ''oblacima'' ??Mislim, da li da dalje čekati nešto o tome u ovoj temi ili da pratim gradnje polu-skala od PZ-Design u ritmu 'svaki mjesec novi model' .. ?DamirNe još nisam ništa radio. Imao sam neke druge obaveze. A ovo je za sad odgođeno do daljnjeg.
Odg: Istraživanje tržišta Reply #83 – October 21, 2014, 08:36:23 pm Netko drugi je tresao brda, ne ja.