Forakopter, relativno malen, budem ga još malo testirao pa u slijedečoj turi ide na snimanje, budemo neke mladence naciljali
Samo bitno je napomenuti jednu stvar u vezi ove leće, ako snimka sa koptera ima mrvicu jedva primjetnog jella kada se snima sa originalnom lećom, ova leća napravit će onda disco show od toga, evo javljaju mi neke kolege kojima sam ugrađivao da je stvar sa jellom puno gora nego kad je originalna leća.
Ovdje na snimci (jedan dio) su bile originalne gumice (bijele), onda sam sletio i promjenio na još tvrđe, jella nema i dalje ali je riješilo neku sitniju trešnjavu koju zapravo ne možeš ni vidjeti na YouToube-u, možda mu ni ne treba nikakav damper, možda samo kvari stvar jer taj je kopter bio testiran sa direkt učvrščenom Hero3 i nije imao jello. I da neke vibracije se zapravo ne manifestiraju kao jello tj. ono najčešče karakteristično plivanje slike nego kao blago zamučenje slike, s druge pak strane ND i ostali filteri ubiju kvalitet slike i nije više to ta oštrina, ni kontrast, ni boje. Sve je to igra kompromisa.