Eto sreće, kuca poštar na vrata i nosi par paketa. Napokon i ja ulazim u FPV svijet
Ali svi znamo da je svemir u balansu, i svaka dobra stvar nosi i neko govno pod rukom. Tako sam si ja na isti dan sjebao jedan jedini motor koji imam
Uglavnom, imam Bixler 2, stock. Nabavio sam nove propelere da se malo poigram, i prilikom mijenjanja imao sam problem sa stezanjem (motor se vrti kak ja stežem). Odlučio sam se na nagore moguće ghetto rješenje (za koje sam siguran da su svi napravili bar jednom). Uzeo sam vrlo tup predmet i oprezno ga ugurao u jednu od rupa motora da mogu stegnuti šaraf. Prilikom stezanja sam naravno slučajno pritisnuo previše unutra i oštetio 3 žice na namotu motora.
Oprezno sam odmaknuo oštećene žice i napravio bench test. Bez opterećenja motor je radio ok. Ali kad sam ga opteretio, nije radio na više od 30% snage. Kad bih dignuo palicu gasa na kojih 80% ESC se restartao (vjerojatno kratki spoj).
E sad, jel se to da ikako popraviti? Iskoristiti? Malo mi je žao hitit u smeće motor koji djelomično radi
Osim toga, može li tko preporučiti novi setup motora i propelera za FPV? Ja sam mislio nekih 1700KV motor i 7x4inch propeler.
Može i link sa hobbykinga? Po mogućnosti sa EU skladišta jer lagano gubim strpljenje sa svime