AaAaaaaa,raja,da se pohvalim. Mislim da sam donekle "uferčio"... Stvar je u kretanju. Lebdenje je problem,ali,nemoj da lebdiš i samo gas...
. Poletim bez FPV-a,letim deset minuta,uhodavam prste,i sletim opet bez FPV-a,nemam baš osjećaj za fino slijetanje. Ali bar ide letenje,za sada samo iznad livade,i polako snižavam,i okreti da budu što precizniji i sa manje klizanja. I opet. Trenutno je kod mene na livadi (našoj livadi gdje letimo,koja je inače sportski aerodrom) svjetsko prvenstvo u padobranstvu,pa malo gužva,ali polako se popunjavaju rupe u vremenu kad nema nikog drugog na pisti i u vazduhu. Uglavnom skontao sam visinu prilikom kretanja,zadam komandu naprijed,i jednu korekciju gasa,ako vidim da penje,pojačaj kretnju naprijed,ako pada,malo popusti i sve super. I FPV se ponaša dobro,znači idem na nekih 500 m od sebe na jednu i drugu stranu,i samo po nekad malo šuma,ali to čak nije u krajnjim pozicijama,već na jednoj strani na pola puta. Vjerovatno neke druge smetnje. Ali uglavnom....ovako izgledam cijeli dan
. sutra stiže Mobius na pozajmicu,pa će biti i neki snimak ako Bog da. Pozdrav raja,i hvala na podršci.
Nisko,niže,...šetnja...