Vi ste mene pogresno razumeli,mislim na sve modelare,nisam tvrdoglav,i ne mislim da mi iko odavde mislis zlo.
Jednostavno sam dosao na forum jer je to jedino mesto gde mogu naci modelare,jer sam jedini ovde u gradu.
Kao sto sam rekao imao sam 2ch avione i sa njima leteo,imam malo osecaja,mislim da sam sposoban da letim F16,MIG29 ostale parkjet-ove.Jedini simulator koji imam je onaj na tabletu (Android)
Napravicu jedan od parkjetova(F16 ili MIG29),po meni to su brzi modeli koji vise koriste motor nego samu aerodinamiku,zato im i treba veci KV,nego kod drugih aviona koji imaju aeroprofile i unapred proracunatu aerodinamiku.
Sve ovo zgleda cudno jer sve ovo ne zavisi od mene nego od ujaka koji finansira,ja sam tu da napravim avion,zalemim konektore i sve sto je potrebno a on zeli da se upozna sa time,i meni pomogne da udjem u RC svet.
Ako se pitate,zasto onda pravim ove jurilice?To je zato sto imam 7 dana,sve pocinje od 24. kad on dolazi,idemo do grada po depron i pocinjemo izgradnju,ja unapred narucujem elektroniku i sve sredjujem oko lemljenja i tih sitnica.Polako se blizi kraj raspustu a u tih zadnih 7 dana imam i dvodnevno takmicenje.
SVE OVO GOVORIM DA BI ME BOLJE RAZUMELI