Čim uključim radio u laptop aplikacija ne radi. Probao sam stavit te drivere novije i uspio sam doći do connecta ali nakon skidanja svih parametara dođe poruka Done i na tom prozoru zašteka, Not Responding.
Driveri se neki kolju jer sam par puta i BSOD dobio.
Na kraju sam ga danas na frendov laptop spojio, poletio napokon napravio par krugova i ŠPLJAS
razletio se ko kokica. Koncentrirao sam se na let i nisam mogao dok rukama držim stanicu istovremeno trimat pa sam odlučio malo letit da ga sam ispravljam, nosio je gore lijevo, i dok sam radio lijeve krugove je dobro bilo, ali kada sam krenuo u desni nije se dao lako okrenut pa sam malo previše skosnuo u desno i na kraju se izvrtio i fini poljubac dobio.
Nema veze, očekivano, drago mi je da sam ga napokon kvalitetno letio, ne puno ali najviše do sada :'D
Spojio sam APM na kompjuter sada i čini mi se da sve dobro funkcionira, pisalo mi je bad baro health i bad compass health ali je nakon 30sec nestalo.
Baterija je dobila šut, ćelije su se malo pomakle, kako se sada uvjerit da je u dobrom stanju, ako je? Nije se grijala.
Sa radija mi je antena pukla tako da to moram lemiti nazad, druge sve izgleda živo.
Šta se stiropora tiče pogledajte slike :'D