Dobro veče
Nema ljutnje ,samo mala reakcija !Eto ja i nisam baš vičan komunikacijama preko Weba ,nisam se baš previše opterečivao sa takvim načinom komunikacije u životu pa stoga i moja pogreška u ne pretavljanju .
Hvala ti na poslanim upustvima ,moja pogreška je što nisam sa Weba skinuo uputstva nego sam ko mali klinac kad dobije igračku krenuo u osvajanja neba!!
Usput samo da vas obavijestim da sam imao prvo vatreno krštenje s Phantomom koji se zabio u stijene jednog starog kamenoloma odskočio i pao u drač,grmlje visoko preko dva metra .Nakon sat vremena sijecenja grana i grančica s bodljama stigao sam do svog Phantoma koji je na moje veliko zadovoljstvo ostao netaknut od susreta s stijenom .Nemam kontrolni ekran nego letim na oko i to se pokazalo pogubno
.Sutra idem Slovenju po sav ostatak tehnologije koji mi treba kod gospodina Matijaža Krančeviča
Kako kažu bog čuva pijance i početnike u letenju,HA!
Kako se nisam pretavio kad sam trebao koristim prliliku da nešto napišem o sebi.Letenje me nije nikada inntersiralo iako su me avioni a naročito helikopteri uvijek fascinirali.
Strastveni sam zaljubljenik u željeznicu ,posjedujem preko 150 lokomotiva legendarne tvornice Marklin ,o ostalim komponentama da ne govorim.Profesijonalni sam fotograf
radio sam 33 godine za Večernji list sada radim za foto agenciju Pixsell .
Fotografija je ta koja me ponukala da odem u zračne svere ,ne zbog zarade nego zbog mogučnosti stavaranja nečeg što se razlikuje od dosadašnjih vizura u mom životu.
Eto za sada toliko kad umontiram ostatak tehnologije ,poletim i vratim se sreto na polazište javim se
Veselim se daljnoj komunikaciji i razmjeni sretnih ali nesretnih trenutaka
Pozdrav svima i sretoo letenje
Cici