Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #15 – September 19, 2014, 11:58:11 pm To su serva za alerone? Budu slozeni tako da kada krila zicnu gore da se zasteka?
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #16 – September 20, 2014, 12:07:41 am Bas tak, neda mi se svaki put provlaciti zice i stekati u receiver. Osim toga uz receiver bude jedan BEC buffer kondenzator pa bi i to trebalo svaki puta skidati. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #17 – September 20, 2014, 12:10:30 am Lijepo Jedva cekam vidjeti ga u zivo!
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #18 – September 20, 2014, 11:09:23 am Kirurg na poslu i u ''motu''..............uhhhh što volim preciznost.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #19 – September 20, 2014, 11:14:24 am Ovo se zove - konstrukcija modela ; vidi se da je to radio ekspert koji zna i zna što želi !Za razliku od onih laser-kitova sa HK - tamo se vidi da ga je projektirao tehnički crtač koji nema veze modelarijom i napravi sve početničke konstruktivne greške, pa ti onda ispravljaj !Damir
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #20 – September 20, 2014, 02:09:40 pm Renato, vadiš mi mast....
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #21 – September 24, 2014, 11:14:46 pm Tezina 1189g, 470W i 2,4 kg potiska.Malo slicica if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #22 – September 24, 2014, 11:15:08 pm Ready to Rock'n'Roll. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #23 – September 24, 2014, 11:45:44 pm Vidim da je sve savrseno i na svom mjestu!Za vikend ide u zrak?
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #24 – September 25, 2014, 10:40:49 am U školi smo ovakve zvali ''reduše'' .....Bravo Renato... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #25 – September 25, 2014, 11:20:53 am Hvala Mes. Takvi modeli su mi malo ponoćno opuštanje - kad se konačno rješim poslovno/obiteljskih obaveza - onda iskoristim sat-dva za malo modelarenja - pa se i gotovi arfovi slažu koji tjedan. Ima malo posla na modelu pa to radim opušteno i "picajzliram".Maiden će vjerojatno biti u petak. U subotu namjeravam otići do Osijeka (nije još 100% sigurno) a nedjelja je rezervirana za "bermuda triangle".Model je isprogramiran (preporučeni otkloni su zastrašujući), izvagan, CG je "spot on" - a procedura maidena i trimanja stara i dobro poznata. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #26 – September 25, 2014, 11:40:02 am Pravi način da se prava osoba bavi ovim ''Ovisničkim sport-hobijem''...živio LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #27 – September 25, 2014, 05:47:48 pm jako ljep model!! nadam se da cemo se upoznati u osijeku ako dođete, poznat ce te me po vasem piperu.!!! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #28 – September 25, 2014, 06:05:33 pm Vec vidim da bude ono kak pise: fly it like you stole it!!! Predivan je. PA ima odlican rad. Kako ti se ponasa prijemnik kraj tog karbona?
Odg: The Good, the Bad and the Ugly Reply #29 – September 25, 2014, 06:42:13 pm @Miso stvarno me veseli dolazak u Osijek. Prije par dana sam bio u Vinkovcima (poslovno) i nakon sto 15ak godina nisam bio u Slavoniji bas me razveselilo -a vidim da ce i Osijek biti takav.@Kresimir tek ce range test pokazati ovisnost prijema o karbonu. Prijemnik je diveristy (dva prijemnika rade u paraleli u istoj kutiji) do sada nisam nikada imao problema. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }