Ja ga imam već 2 godine, brutalan autić za te novce. od djelova difrencijali odlaze jedino ako se siluje na 3s ali ne tako često. kad polgedaš da je difrić par
$$ zanemarivo. Kupio sam odmah kada je stigao autić u idućoj naruđbi 500kn rezervnih djelova, ruke, servo saver sam upgradeao na alu jel plastični je lošiji. amortizere sam stavio aluminijske jer ova plastika odmah propiša. Gume odmah kupi jer asfalt ih jede a i jedna se razletila od G sile na 3S,. servo nije baš najbolji pa treba i njega promjenit nakon nekog vremena, i batke 3s hardcase zippy koristim. Ležajevi u kotačima ako se vozi po vodi brzo prdnu. sve u svemu odličan auto sa jefinim djelovima.
Ako ga kupiš odmah odi na
LINK i ubaci drfića i ruka za kotače i ostalog jer kad zapneš oće puknut to. I ja sam sad kratak sa potrošnim djelovima pa ću i ja uskoro ubost paketić za njega. Po travi sam ga sa stock motorom i svime ganjao 45-50Kmh mjereno sa gps.
Batke koristim
ove Auto daje toliko uživancije do bola, ima središnji difrencijal i skužili sam da nas samo jebe taj srednji pa smo u njega stavili plastelin i zalockali ga i auto ide puno bolje.
imam i video snimljen
Turnigy Trooper SCT 4x4