Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #15 – October 27, 2014, 07:32:57 am ..krila..servači..spojevi...[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=5][attachimg=8][attachimg=6][attachimg=9][attachimg=7]D.
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #16 – October 27, 2014, 09:25:55 am Ide to majstore , vrlo precizan i odličan rad ... brzo će na probni let vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #17 – October 27, 2014, 10:39:42 am Slušaj dragi Damire , što da Ti kažem ...Pohvale za ovaj Tvoj rad bi trebale stizati od boljih modelara od Tebe...A ja nisam taj...držim da je i ovo pohvala. Pozdrav iz danas suncem okupanog Splita. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #18 – October 27, 2014, 10:53:28 am Quote from: Remote on October 27, 2014, 10:39:42 amSlušaj dragi Damire , što da Ti kažem ...Pohvale za ovaj Tvoj rad bi trebale stizati od boljih modelara od Tebe...A ja nisam taj...držim da je i ovo pohvala. Pozdrav iz danas suncem okupanog Splita. Barba Mes,ovo nije moj rad , nego rad Lahovih ruku i strojeva. Ja samo prenosim i čekam moj primjerak kit-kompleta za ovaj model. Sve je tako precizno izrađeno na CNC-u da ide samo sklapanje po sistemu Lego kockica.Računamo da osim iz ruke i sa vode, može polijetati i sa snijega, pa onda je cijela zima za letanje !Damir
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #19 – October 27, 2014, 11:20:39 am @Damire ,skroman jesi, ali i dalje si bolji modelar od mene.... ...što ne znači da manje uživam od Tebe... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #20 – October 27, 2014, 06:12:52 pm Quote from: Remote on October 27, 2014, 11:20:39 am@Damire ,skroman jesi, ali i dalje si bolji modelar od mene.... ...što ne znači da manje uživam od Tebe... ...idemo dalje sa dealjima pričvršćenja krila... kontrolni linkovi... [attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=5]D.
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #21 – October 28, 2014, 12:03:57 pm ..stražnji nosač krila:[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=5][attachimg=6]
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #22 – October 28, 2014, 12:55:55 pm stvarno je pic pic !svaka cast jedva cekam da poleti
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #23 – October 28, 2014, 08:53:28 pm Damire, koristim priliku da ti se javno zahvalim što si mi pomogao u prezentaciji ovog zaista simpatičnog hido-aviončića. Pratim ovaj serijal i moram priznati da mi je ugodno pročitati pohvale i mišljenja kolega modelara i letača. Možda sam neskroman ali ugodno je!!!! Na kraju krajeva to samo znači da će biti još projekata sličnih ovom. Možda jedan CANADER ili CATALINA PBY, a možda i GROMMAN ? Bitno je da ovaj DRAKE krasno leti i plovi tako da ga mogu letjeti i manje spretni letači pa i početnici, jer je vrlo stabilan i trpi veliki raspon brzina. U stolu je predvidiv , klone na njušku i praktički sam se autostabilizira. Pozdrav svima od LAH-a i vidimo se na šodericama !!!!!!
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #24 – October 28, 2014, 09:41:30 pm Kad su zahvale u pitanju, koristim i ja priliku da se zahvalim gospodinu Željku Lahu. Zbog čega? Pa zbog toga jer sam imao čast i sreću dobiti jedan primjerak stirodur modela ''Extra''.Model je izuzetno kvalitetno osmišljen i sve paše u 100-tu mm.Ako mi nešto ne bude jasno, slobodno se obratim?Još jednom hvala, i puno uspjeha u radu! www.rcskymodels.co.nf
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #25 – October 28, 2014, 09:46:07 pm Sve je bilo od srca! Slobodno pitaj sve što te zanima i rado ću odgovoriti i pomoći koliko mogu. Pozdrav u Vukovar!!!!
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #26 – October 29, 2014, 10:26:38 am ..još malo dotjerivanja - tail skid:[attachimg=1][attachurl=2][attachimg=3][attachimg=4]I to bi bilo to, ostaje još samo - za one koji žele farbanje ili presvlaćenje folijom. Po želji, ovdje je jedna kolor-šema koja mi se svidja:[attachimg=5]
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #27 – October 29, 2014, 11:21:30 am Bas mi se sviđa ova varijanata malog hidro aviona bas bi lijepo pasal sa mojim canaderom tj CL415 u floti Citabria, CL415, Piper Cub, X Aircraft Quad, Mini H quad by Jazz, Airbus A319, Cessna 182, Spectrum DX6i, Parrot Bebop Drone sa Sky linkom (FPV link sa telemetrijom)Tu i tam nekaj skršim
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #28 – October 30, 2014, 12:27:43 am Ja sam mislio da ljudi koji rade s "izolacijom" nisu modelari, kadli vid' čuda
Odg: Hidroavion Drake by Lah Reply #29 – October 30, 2014, 10:20:50 am Quote from: zed on October 30, 2014, 12:27:43 amJa sam mislio da ljudi koji rade s "izolacijom" nisu modelari, kadli vid' čuda Sa izolacijama na Friku najbolje radi Varadero, a sada mu se pridružio i Moth (Lah).Evo još jedne delikatese u Željkovoj izvedbi: Cessna Cardinal , isto hidroavion:http://www.youtube.com/watch?v=vPCKZkfwXBMD.