Kupac ovog kita sam bio ja, i ovdje bih postavio progress slaganja i pitanja vezana uz isti da ne otvaram novu temu, svakako će biti lakše drugima pronaći info o ovom fenomenalnom kitu. Diogen reci ako treba pa ću otvoriti novu.
Prvo, iako nemam iskustva, moram reći da sam ja oduševljen
Dobiješ sve - i to ono, baš sve fino izrezano, a opet ima dovoljno posla da uživaš u gradnji. Kit je LEVL a cijena - prava sitnica. I to hrvatski kit! Sve pohvale!
Iako nisam baš imao puno vremena, nisam mogao odolit, i ovo sam napravio do sada:
Trup je skoro gotov, evo zatvaram ga pomalo:
[attach=1]
Krila i rep sam pripremio:
[attach=2]
A sada pitanja
Diogen, pomagaj, znaš da sa nub! Čemu ovo služi:
[attach=3]
Također, na jednoj od tvojih slika, u one rupice na šperu što spaja krila si gurao neke cjevčice... Možeš mi to pojasnit pls...
I još jedno, znaš one narančaste "floatere" (ne znam koje je pravo ime za to), što misliš o tome da pored njih dodatno ugradim kotače, neke koje se lako razmontiraju pa da mogu mijenjat po potrebi? Pitam to jer mi je lakše učiti voziti na tvrdom (da ne moram plivat po njega kad neš zajebem). Prava njegova funkcija će doć na red tek kroz mjesec dana cca kad ću počet ić na vikende rješavat barku koja je vani i igrati se sa mojim novim igračkama