Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom October 28, 2014, 06:07:31 pm DJI S1000 navodno, nisam sada išao u detalje....OK Go - I Won't Let You Down - Official Video
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #1 – October 28, 2014, 06:27:19 pm Producent spota se potrudio za razbije monotoniju preterano stabilnih snimaka, sad kad kamera u zraku može bit kao na stativu ajdmo radit nešto novo, pohvale mu na tom i na načinu na koji je to uradio... COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #2 – October 28, 2014, 07:12:56 pm Snimka je i dalje potpuno stabilna. Ovo ljuljanje ne dolazi od nestabilne snimke vec je ocito reziser tako htio.Ali fascinantnije je sto je ostatak koreografije odraden u komadu
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #3 – October 28, 2014, 08:23:00 pm Quote from: Tommee on October 28, 2014, 07:12:56 pmSnimka je i dalje potpuno stabilna. Ovo ljuljanje ne dolazi od nestabilne snimke vec je ocito reziser tako htio.Ali fascinantnije je sto je ostatak koreografije odraden u komadu Dali sam ja nešto drugo tvrdio? COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #4 – October 28, 2014, 08:42:28 pm Sva njihova videa su genijalno napravljena. Koreografija fantastična. Sam mi nije potpuno jasno da li je sva koreografija u ovom spotu stvarno odrađena s živim plesačicama i OK GO dečkima. Sinhronizacija pokreta skoro besprekorna. Jedino je jedan član grupe malo na kraju kasnio u označeni centar :-) Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #5 – October 28, 2014, 11:15:41 pm Ovo je stvarno vrhunski snimljeno, i kako su pazili da se ni u jednom trenutku ne vidi sjena letjelice
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #6 – October 29, 2014, 08:37:43 am Ovo kad se okupe na tom parkingu oko 3:40 pa do pred kraj ako se ne varam, izgleda pomalo nestvarno koliko su precizni...
Odg: Spot u jednom kadru, snimljen multirotorom Reply #7 – October 29, 2014, 09:01:32 am Vidi se sjena na 0:59!A cuj, nije tesko bit precizan dok stoje kad su stavili markere po cijelom parkingu pa svako zna koje mu je mjesto.Meni je ovo suludo kako uspiju sve koordinirat u pokretu...http://www.youtube.com/watch?v=hjucepXJPGc