Živio Vale ,citiram Te :
''Znam da u samogradnji svi rade savršene modele, ali eto, moj to nije. Jedna od najvećih mana su velike dimenzije i problem s transportom. Nema šanse da se poleti unutar sat vremena od stizanja na aerodrom, ako uzmemo u obzir sklapanje i sve kontrole.
'' kraj citata.
Prva rečenica ne stoji ...jer si model napravio kao da radiš već dvadeset godina...a s drugom rečenicom sam suglasan ,jer je većina nas prešla na elektro ARTF i to od pjene ili elapora,baš radi prtljažnog prostora i pripreme prije i raspreme nakon letenja..
.....a ja kao Dalamtinac bi dodao i iz
''komoda''. Uostalom tu su provjerene starije kolege Vukovarci i uvjeran sam da će se i oni složiti sa ovim razmišljanjem.Tebi još jednom svaka čast, jer si uistinu napravio fantastičan model koji ima odlične preformance. Puno pozdrava from Split.
Barba
p.s. : Ovo crnilo iz motora bi se dalo izbjeći sa novom dodatnom razradom motora i upotrebom full sintetičkog ulja...te ''preštelavanjem'' i eventualno kupovinom pripadajuće tuning elektronike(paljenje) za tvoj motor...Maloprije sam na tvojim zadnjim fotkama primjetio da ti unutrašnjost motornog prostora , rezervoara i vatrozida nije lakirana (može parket lak ili dvokomponentna brodska boja)) tako da ljepotan što duže traje. Eto Vale ne zamjeri i želim ti puno zdravlja i uspješnih letova.