Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #135 – January 10, 2015, 11:02:07 pm kinezi brate mili,sve je ok za druge dok oni rade fuš robu, ali kad krenu radit ovako nesto pouzdano i kvalitetno s obzirom na cijenu svi se hvataju za gače, bez obzira da mislim trosit i ocu uzet inspire nebi jos kupovo dok ne izade "kompletna" verzija testirana u najmanju ruku v2 model, jer u svakoj prvoj inacici necega ima neki fail a danas se svatko zuri da izbaci prvi i ostvari prihod prije svih drugih
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #136 – January 11, 2015, 07:08:03 am ma kakvi kinezi, to je američka pamet a kinezi samo rade što im se kaže... al sve u svemu skup je ovo Hobby... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #137 – January 11, 2015, 12:44:31 pm Imo sam priliku kupit proizvod koji je bio najavljivan za 2 tjedna da ga njemci izbace, u meduvremenu taj njihov proizvod su vec kinezi prodavali savrseno iskopiran izgledom isti osim sto je bio drugaciji softwer...na kraju kad je izaso njemacki original, upocetku je kinez radio puno bolje i stabilnije...istina je i da kinezi rade dobre stvari samo ono najlosije dospije od robe u balkan
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #138 – January 11, 2015, 01:03:44 pm nebi bas generalizirao da je pamet americka ... jos od pojave intraneta svijest ,a i "pamet" postaje globalna...a to da kinezi imaju resurse i tvornice daje im prednost u proizvodnji ... dx9-xd8-gobac630
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #139 – January 11, 2015, 05:56:59 pm Quote from: dafi-amd on January 11, 2015, 12:44:31 pmImo sam priliku kupit proizvod koji je bio najavljivan za 2 tjedna da ga njemci izbace, u meduvremenu taj njihov proizvod su vec kinezi prodavali savrseno iskopiran izgledom isti osim sto je bio drugaciji softwer...na kraju kad je izaso njemacki original, upocetku je kinez radio puno bolje i stabilnije...istina je i da kinezi rade dobre stvari samo ono najlosije dospije od robe u balkanKakav ti je sad to besmislen zakljucak?
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #140 – January 11, 2015, 10:16:42 pm Malo za opuštanje.... http://www.youtube.com/watch?v=bYoSCWrNa3M
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #141 – January 12, 2015, 01:45:25 pm Nije zakljucak besmislen. Da je i proizvod americki a kinezi poznati po kopiranju proizvoda, skorpirani predmet isto moze biti kvalitetan kao i original cak mozda i bolji. U ovom slucaju se radi vjerojatno o tome sto su sami smislili. Ali mozda je i patent preuzet iz neke druge industrijske grane pa ugraden i podesen da radi u ove svrhe, jer u ovoliko tehnolosko doba tesko je originalno bit inovativan i smislit nesto sto nismo vidjeli
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #142 – January 12, 2015, 03:12:11 pm Napisao si:istina je i da kinezi rade dobre stvari samo ono najlosije dospije od robe u balkanAko sam te ja dobro skuzio, ti u doba globalizacije i narudzbi od kud god zelis dodes do takvog apsurdnog zakljucka.
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #143 – January 12, 2015, 08:18:48 pm ja se slažem sa coljom, to su samo igračke za one koji imaju love i takve tvrtke koje rade takve stvari iste su kao i one koje rade mobitele jer znaju da ima jako puno ljudi sa parama koji jedva čekaju da nekaj novo ižađe a sve je to isti k.... a onaj kaj se profesionalno bavi filmom i fotografijom nebu kupil nekaj tak jeftino, nama skupo... njih izrada jednog inspire-a košta 200 evra najviše
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #144 – January 12, 2015, 08:41:23 pm decki ...... mislim da ste malo poceli lupati u stranu .... ..... dx9-xd8-gobac630
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #145 – January 13, 2015, 12:01:19 am http://www.youtube.com/watch?v=1TQQcBWV6Vs
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #146 – January 13, 2015, 12:11:29 am ajme da herc pukne samo od gledanja . a jesu vrata zazvonila ko da se šleper zabio
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #147 – January 13, 2015, 12:18:51 am Inspire ima poprilično ubrzanje, do vrata je nabrao več solidnu brzinu, nikako nije igračka za početnike. Ako je skužio da nešto nije u redu trebao ga je reklamirati jer konačno to je gotov proizvod s računom i garancijom, a ovako šteta je bila zagarantirana. COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #148 – January 13, 2015, 03:03:23 am Covjek i nije pocetnik, a opet tko bi ga isao reklamirat dok ne isproba!Jednostavno kupis gresku za 3000 dolara i popusis!
Odg: INSPIRE 1 - nova dobitna kombinacija Reply #149 – January 13, 2015, 03:15:36 am http://www.youtube.com/watch?v=SE52cbuuBGo