To je svakako dobar dućan. Al sigurno je da možeš u toj konfiguraciji uštedjeti na kovčegu, na monitoru kojeg ćeš sam izabrati kao i na vtx/rx, antenama...
Što se tiče Inspirea mudro je pričekati da se detektiraju dječje bolesti, bugovi koji su uvijek prisutni kod nečeg novog. Neki su već i uklonjeni, al bit će ih još. A onda procijeniti što ćeš dobiti za razliku u cijeni koliko ona u konačnici u tvom slučaju bude. I isto tako vidjet za što će ti koristiti jedan ili drugi.
Isto tako vidi trebaš li već sada Gopro4 ili je i 3+ na 2.7K sasvim OK. 4 K traži i jači hardveraj po doma, a i skuplji je. Ako imaš onda OK.
Vidim da se tu miješaju dvije klase letjelice, al to su sasvim neki drugi motivi od objektivnog informiranja članova foruma. U svakom slučaju Phantom je jedna dimenzija i jedna težina, a Inspire je veći i bitno teži. No, koliko vidimo Phantom odlično odrađuje posao, al odrađivat će ga i Inspire 1 s vremenom. Sada moraš sam procijeniti za što ti u konačnici treba letjelica. A nešto mi govori da će nakon 1 doći i 2. Ako bude kao s Phantomom onda će to biti pun pogodak.
lp
Toni