su to ove?!
ako jesu ... ja ih vec dugo korisitim u blicu od fotica i ok su mi!
Da to su točno te: naišao sam na njih nekidan kod profi fotografa i veli da mu hrani blitz bez greške ! Kada jedne ispuca, iz đepa vadi sljedeći paket i kreše dalje.
Biti će zanimljivo testirati, a ove Duracell, Energizer i slićna šminka... čemu to služi?Damir
Gledo jednog profi fotografa ... i veli prije svakog snimanja za bliceve kupuje nove pakete duracell baterija [size=78%] ...[/size]
... jel veli i ove najbolje punjive nakon par ciklusa vise nemogu dati istu snagu ... lik je profic i kuzi
da blic nemre okinut x puta x snagom ... sad jer to istina il preseravanje jbg!
APostoji neka vršna struja iznad koje NiMH brzo odlazi, ali: dok se nisu pojavile LiPO , avijune smo vozili na Panasonic NiMH SubC ili tako nekako i još imam tih paketa potpuno ispravnih (htio sam ih pokloniti , ali mi se nitko nije javio !
)!
Važno je kako ih puni i kako arhivira, tako da imam dojam da taj tvoj profić kojega spominješ ne zna raditi sa baterijama, što me ne čudi. Kada sam ovom mom pokazao da postoje punjači ( i najobičniji Accucel 6 je Ok) koji ti na displayu pokažu koliko su napunili ili ispraznili neku NiMH - čovjek je zinuo ! On koristi samo one koji se 'uštekaju' i kada 'napune' svijetli LED zeleno.
Što je napravio sa batkama - tko zna ?
Evo, baš pogledah na punjač, ove LADDA su pokazale 1700 mAh, idem dalje sa cikliranjem, pa ću vidjeti koliko su iskreni..
Damir