nitro motor problem March 08, 2010, 01:39:49 pm evo ovako radi se o mvvs nitro motoru od 3,5 kubika..ima vodeno hladenje jer je za gliser..e sad ja ga verglam i verglam i nikako nece da upali..do svjecice vjerovatno nije jer sam probavao dal radi i uzari se svjecica tako da to radi..rezervar je valjda dobro spojen sa motorom..uglavnom motor nece da upali nikako..ima li tko kakvu ideju?..svaka pomoc je dobrodosla
Odg: nitro motor problem Reply #1 – March 08, 2010, 01:55:22 pm pocni od gornje igle, zategni je do kraja, ali ne prejako da se nesto ne osteti i onda je okreni kontra kazaljke na satu dva kruga.gas neka bude otvoren oko cetvrtine, ali ne na stanici nego burence u fergazeru treba biti otvoreno toliko.sa cime verglas? struja zakon, nitro USTAV
Odg: nitro motor problem Reply #2 – March 08, 2010, 01:56:15 pm to sam sve napravio i nece..imam starter
Odg: nitro motor problem Reply #3 – March 08, 2010, 01:59:05 pm onda polako zavrci gornju iglu, po cetvrt kruga, a ako to radis na ovoj hladnoci onda je i to problem. meni moj irvine kada je vani hladno ima toleranciju od dva ili tri zuba gornje igle. ako nije tocno tako postelan nece paliti. struja zakon, nitro USTAV
Odg: nitro motor problem Reply #4 – March 08, 2010, 02:02:49 pm a neznam,mogu probat ali mi se cini da nece
Odg: nitro motor problem Reply #5 – March 08, 2010, 02:11:21 pm grunf sa foruma ti je megacar za paljenje nitromotora na prst pa bi ti on mogao najbolje pomoci. zapalio je mog magnuma na prst, a ja ga nisam mogao upaliti sa starterom struja zakon, nitro USTAV
Odg: nitro motor problem Reply #7 – March 08, 2010, 02:16:59 pm posalji mu pm struja zakon, nitro USTAV
Odg: nitro motor problem Reply #8 – March 08, 2010, 02:21:06 pm evo naso sam neki broj pa cu probat zvrcnut..ako jos neko ima kakvu ideju nek javi
Odg: nitro motor problem Reply #9 – March 08, 2010, 02:31:30 pm Quote from: vedran on March 08, 2010, 02:21:06 pmevo naso sam neki broj pa cu probat zvrcnut..ako jos neko ima kakvu ideju nek javije si li siguran da uopste povuce gorivo u motor ako jesi kako to osjetis ili znas ??
Odg: nitro motor problem Reply #10 – March 08, 2010, 02:33:07 pm e to iskrneo nisam siguran..rezervar je nadam se dobro spojen..ona cjevcica sto unutar rezervara ima uteg ta mi ide na karburator a ona sta je unutar rezervara okrenuta prema gore mi ide na auspuh
Odg: nitro motor problem Reply #11 – March 08, 2010, 02:39:31 pm Quote from: vedran on March 08, 2010, 02:33:07 pme to iskrneo nisam siguran..rezervar je nadam se dobro spojen..ona cjevcica sto unutar rezervara ima uteg ta mi ide na karburator a ona sta je unutar rezervara okrenuta prema gore mi ide na auspuhstavi prst na otvor karburatora i vrti motor toliko dugo dok ne vidis da je prst dobro mokar,tada kada OKRENES propeler na suprotnu stranu ca gorivo da prska iz karburatora van,pazi OCI ?prethodno ZATVORI iglu gasa i otvri ju za dva okreta,ako je to malo,sto moze da bude,otvori jos za jedan i sve dotle dok ti se ne desi ovo gore napisano,vjerovatno ne dobije gorivo u motor jer ako svijecica zari mora da se javi,da kihne na kratko
Odg: nitro motor problem Reply #12 – March 08, 2010, 02:42:38 pm znaci ovako..inace se motor vrti u lijevu stranu..i ja sad trebam stavit prst na karburator i vrtit u desno stranu??? i kad to obavim onda ga pocnem vrtit u lijevu stranu u koju se inace i vrti? i trebao bi onda kresnuti??i da li je normalno da kad verglam motor da gorivo spricka kroz auspuh van??
Odg: nitro motor problem Reply #13 – March 08, 2010, 02:43:34 pm Quote from: vedran on March 08, 2010, 02:42:38 pmznaci ovako..inace se motor vrti u lijevu stranu..i ja sad trebam stavit prst na karburator i vrtit u desno stranu??? i kad to obavim onda ga pocnem vrtit u lijevu stranu u koju se inace i vrti? i trebao bi onda kresnuti??i da li je normalno da kad verglam motor da gorivo spricka kroz auspuh van??ako imas kucni telefon daj mi broj da te nazovem
Odg: nitro motor problem Reply #14 – March 08, 2010, 02:44:18 pm ja sam vam iz Rijeke..evo poslat cu vam broj na PP