DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... November 23, 2014, 01:58:32 pm Pozdrav svima,nakon dugo vremena moj drugi quadcopter je gotvo samo sto ovaj ne leti ..Imam jedan problem sa Nazom,prilikom aktivacije quada to jest arminga systema motori mi se samo zavrte na 4-5 sec i to je manje vise to,ima li mozda netko kakvo rijesenje ?? hvala..
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #1 – November 23, 2014, 02:02:58 pm Nakon aktivacije palicu gasa treba podignuti barem na 1/4 gasa inace se Naza sama ugasi(Mozda je to problem) Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #2 – November 23, 2014, 02:18:48 pm Tako je ...kad ga armaš onda ga dižeš u zrak ili Naza automatski gasi motore ;-) MAK Zapad - ZK Rode Prelog - https://www.facebook.com/progressof/?ref=bookmarksQuad micro+mini, Hamer X-8, Dex min, T-Rex 500, Tarot650Ironman X8 Futaba 14SG
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #3 – November 23, 2014, 02:48:35 pm Sta da vam kazem,malo me je sram ali eto u pravu ste ,puno vam hvala na pomoci... problem rijesen
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #4 – November 23, 2014, 04:15:15 pm Evo mene opet sa novim pitanjem nakon sto sam prvi put poletio dosta se je tresao u zraku, gainov su bili na svi na oko 140% spustio sam sve na 100% i dosta je bolje ali jos to nije to,zanima me na koji postotak postaviti te gainove ? thx..
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #5 – November 23, 2014, 06:59:49 pm To je potrebno da probavaš to jeste pokušavaš sa raznim kombinacijama gainova dok ne nađeš onaj koji tebi najbolje odgovara...
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #6 – November 23, 2014, 07:08:55 pm kakav quad je u pitanj? Jesu balansirane elise? Koja veličina?......daj fotke i nešto ti možda možemo pomoći ;-) MAK Zapad - ZK Rode Prelog - https://www.facebook.com/progressof/?ref=bookmarksQuad micro+mini, Hamer X-8, Dex min, T-Rex 500, Tarot650Ironman X8 Futaba 14SG
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #7 – November 24, 2014, 06:32:36 pm Pozdrav,evo napokon par slika nemojte se samo smijati ipak nije jos to gotovo ..Zamolio bi da obratite pozornost na polozaj samoga kontrolera jer koliko sam primjetio i nije bas u centru,mozda je problem u tome ??
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #8 – November 25, 2014, 01:08:30 am Imam isti frame i mogu reći da sam jako zadovoljan sa njim. Nakon x525 ovaj je kao da si se preselio iz 1 sobnog u 3 sobni stan što se tiče prostora za montiranje elektronike. Ja svoj fc držim u samoj guzici, u onoj košari za bateriju na kraju i nemam ama baš nikakvih problema sa senzorima.Bitno ti je da je fc okrenut pravilno i da ga dobro zaštitiš od vibracija, mjesto gdje ga staviš nije previše bitno.Te propelere zamijeni što prije moguće sa karbonskima, imao sam iste i 4 su mi pukla u zraku dok se nisam opametio, to nek ti bude no1 prioritet, a do tad leti nisko, vjeruj mi
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #9 – November 25, 2014, 08:39:12 pm Sto se tice nestabilnosti,letio sam u zatvorenom prostoru u stanu,ledice su svjetlile tj blicale crveno,crveno,zeleno i tako cijelo vrijeme konstantno,dakle mozda gps nije uhvatio dosta satelita ?Zanima me sta vi iskusniji mislite?
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #10 – November 25, 2014, 09:03:14 pm U stanu ti nikada neće uhvatiti stabilan GPS...Naza inače ima loš GPS receiver i ako nema bar 5 satelita, ništa od stabilnosti...Na njivu i probaj, ništa zatvoreni prostor...
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #11 – November 25, 2014, 09:39:01 pm Hvala..
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #12 – December 06, 2014, 04:35:57 pm Imam i ja alien frame.Po citaju shvatio sam sa flight control moze biti na bilo kojem mjestu? Nije bitno da je u centru?Send from my Samsung Note 3 using TapaTalk
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #13 – December 06, 2014, 07:28:25 pm Pozdrav meni je u centru jer sam vidio da ga tako postavljaju, no izgleda da ne treba biti !! Ja sam imao problema sa stabilnosti jer sam ga testirao u zatvorenom prostoru pa gps nije imao dobar signal,dakle otisao sam van na livadu kako su mi decki preporucili i gps radi super,zadovoljan sam..
Odg: DJI Naza Lite / X-Mode Alien Multicopter Problem... Reply #14 – January 06, 2015, 02:49:45 pm pozz,evo mene opet nakon malo fpv-a imam problem.Ovako,Slika mi dosta gubi na kvaliteti kad je quad malo dalje zanima me u cemu bi bio problem, zanima me da li mi je mozda fpv transmiter preblizu recivera ??Evo slika......