Moje lično mišljenje je da je displej sa "blue screen" opcijom,potpuno neupotrebljiv. I jako opasan. Ako imaš RTH opciju na letjelici,kako je gore rečeno,onda možeš koristiti i taj obični monitor.Bez RTH,nemoj ni slučajno. Jer ti monitori uđu u tu zaštitnu opciju sa poprilično upotrebljivim signalom. I bude bez slike par sekundi u najboljem slučaju. A to je u FPV (ako koristiš samo FPV let u tom trenutku) letenju prava vječnost. Evo ja sam baš neki dan došao u situaciju da se zavalim iza nekih hangara (letim na 5.8ghz)i gubim signal skoro u potpunosti. Ali to malko slike što se vidjelo na djeliće sekunde mi je bilo dovoljno da se orjentišem,i vratim na čist prostor. Znači uspjevao sam praktično na skoro slijepo da letim 5-10 sec i pređem 50-ak m.
E,sad što se tiče ovih prijemnika koji zavaravaju "blue screen",to koliko sam ja skontao radi na sledeći način,i jako je pametna ideja. Taj prijemnik šalje pun signal na nekoliko tačaka na ekranu(tipa,crne tačke po uglovima ekrana,koje ti u normalnoj upotrebi uopšte ne vidiš),koje tebi ne smetaju,a ekranu su dovoljna varka da prima dovoljno jak signal,pa ne ulazi u zaštitni mod. Nisam znao da i taj 305 ima tu opciju. Do sad sam znao da tu opciju ima samo ovaj risiver,
http://www.banggood.com/Aomway-RX004-DVR-5_8G-32CH-Video-Receiver-With-Built-In-Video-Recorder-p-953562.htmla ako ga ima i taj jeftini 305 risiver,onda je on baš "top buy" risiver.
Nisko,niže,...šetnja...