Odg: RC stranice za automodelarstvo Reply #15 – March 30, 2015, 09:59:37 am Lokacija i slika:Google Maps -> RC offroad track Velika Gorica[attachimg=1] NAPOMENE:Staza se nalazi u sklopu ograđenog dijela Stadiona u Velikoj Gorici (nije moguć pristup bez ključa).Zemljana podloga sa dosta prašine i nešto kamenja, tj. low grip podloga.Zbog zemljane podloge potrebno je cca 3 sunčana dana da se staza osuši nakon kiše.Stazom se koristi RC klub v-maX, tj. njegovi članovi. Staza se večinom koristi u subotu/nedjelju.Moguće je koristiti stazu i ne-članovima ali uz prethodni dogovor sa nekim od članova v-maXa.Ako ima zainteresiranih postajte u nastavku za neki dogovor za sastanak u subotu/nedjelju.
Odg: RC stranice za automodelarstvo Reply #16 – March 30, 2015, 10:02:51 am Ja bih rado to barem pogledao, haha, pitanje je da li moj autic to moze savladati, ali neki vikend iza Uskrsa.
Odg: RC stranice za automodelarstvo Reply #17 – March 30, 2015, 10:32:35 am Quote from: GPP on March 30, 2015, 10:02:51 amJa bih rado to barem pogledao, haha, pitanje je da li moj autic to moze savladati, ali neki vikend iza Uskrsa.Svaki offroad model može svladati stazu (relativno ravna i bez velikih skokova) jedino je upitno u kakvom će poslje biti stanju zbog prašine i kamenčića.12.04.2015 (Nedjelja) se na RC stazi u Velikoj Gorici održava prvenstvo Hrvatske u klasi 1:8 offroad pa ako možeš dođi da vidiš utrku (vožnja moguća samo za HAMS registrirane vozače).
Odg: RC stranice za automodelarstvo Reply #18 – March 30, 2015, 10:50:38 am Hvala na info, bit ce zanimljivo to vidjeti. Nisam zainteresiran za sluzbene utrke (barem ne sada), ionako imam 1:10 autic. No, dodatno pitanje je, da li postoje gdje jos kakve obavjesti glede te nedjelje (npr, u koliko sati i slicno) da bas ne moram svako podpitanje pisati ovdje? Anyway, hvala na odgovoru!