OK, što znači da SkyWalker poletne mase 2,1kg i cruise brzine 12m/s ima kinetičku od 151J. Znači ispada iz igre. Ili da ga pretvorim u neki Osprey V22 .
Dobro si ga nakrca sa opremon onda
Kako jedri?
Zapravo i ne. Već je dry weight dosta visok pošto je rađen od kompozita. Minimalno da leti i APM sa telemetrijom. Nikakva dodatna baterija npr kao što neki stavljaju.
A koliko vidim i vani muče muku s novim zakonom od 79J. Samo da mi je znati od kud tih 79J?
Čisto sumnjam da će išta promijenit pošto je zakon copy-paste. Stvar je u tome kako će se provodit.
Eto da malo zakurim vatru isto tako ne bi smjeli pecat na Jarunu u zoni plivača ili na Mrežnici jer ima ljudi u blizini. Pa pecaju.
Psi ne bi smjeli trčat po parku pa trče. Ne bi smjeli bez povodca biti na Jarunu, pa jesu.........pješaci ne bi smjeli hodat po biciklističkoj stazi pa hodaju (i obratno).....
osobno sam dobio opomenu zbog (lagane) vožnje po nogostupu u centru grada prije 2 godine pa sad više nitko na to ne gleda, a ja koristim cestu ili stazu. Neki dan mi stara kujetina presjeće put sa Smartom dok sam se vozio uz desni rub (sva sreća da sam i ja počeo skretat u desno) ceste i još se dere na mene zašto ne koristim biciklističku stazu tamo u Trakošćanskoj. Jeb.....više.
Eto u Bjelovaru (Brezovac aerodrom) frajer sa zmajem radi 10 krugova iznad kuća da nemreš normalno razgovarat na dvorištu. Kaj ne leti iznad livada nego prca ljude....pa leti.
Ma idem.......što god započneš zakon te počne prcat nakon nekog vremena.